Gajdics Ottó publija az összes mediaworksos (értsd: mészároslőrinces-fideszes) megyei lapban megjelent, amiben gyakorlatilag lehülyézi a lányt. Mészáros Luca a választás másnapján írt arról oldalán, hogy bármilyen keveset keres is, édesanyját követve óvónő szeretne lenni, de mivel úgy látja, 120 ezer forintból képtelen lesz megélni, a kivándorláson gondolkodik, mert Budapesten egy szobát sem tud bérelni ennyi pénzből, sőt egy kávéfőzőt sem tudott venni magának. A posztot egy nap alatt 14 ezren osztották meg, aztán törölni volt kénytelen, mert annyian fenyegették. A kávéfőző nyilván egy szimbólum volt, ezt Luca később el is mondta egy interjúban. Gajdics Ottó nem értette meg Lucát, nem gondolkozott el a szimbólumon, meg ilyen hülyeségeken. Nem is fenyegetőzött, csak közölte: Lucának és a hozzá hasonlónak tényleg nincs jövője ebben az országban. Illetve: Luca áldozata a „folyamatosan nyavalygó környezetrombolóknak”, akiknek nincs jövőjük ebben az országban.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Marad az elsöprése ennek a totalitárius rendszernek.
advocat
Ha fővárosunkban egy szerény albérlet (nem beváros) is 80 ezer. Marad 40-re. Bár 47-ből meg lehet élni (naponta). Ezen hülyék után (mint Gajdics és a hülyeségei) itt maradna? Hát nem! Mit akarnak ezek a "kommentátorok"? Mennyit kapnak soronként? Mert az élet nem ilyen. Szerintem. És miért baj, ha tényleg egy kávéfőző az álma? Ennyit azért álmodhat egy ember? Vagy ez már sok? Egyeseknek? Lelkük rajta! De a szimbólumról azért ezek az sokat tudók csak hallottak? Vagy ez már nekik ismagas? Mint a 20 IQ-s "tudásuk"?
tudode
Nem kell csodálkozni semmin!
.
Édesapám anno a besorozott fiát azzal indította útjára, hogy
.
ÚGY VISELKEDJ FIAM, hogy a nevedet se tudják!
.
Olyan országban élünk, amelynek az egyes TV-k szerint a GAZDÁNK földre szállt ANGYAL, ma született bárány a másikak szerint "keresztapúként" patás ördög gúnyájába bújt patás ördög!
.
Egyedül RAJTA MÚLT az, hogy ÉLHETŐ ORSZÁGOT varázsoljon, és ne KÁRHOZTASSA az állampolgárokat .. K I L Á T Á S T A L A N S Á G R A, bizonytalanságra!
.
El a kezekkel.. L U C Á T Ó L !
tudode
@tudode: .
Még annyit ehhez a cikkhez:
.
Yourube-ba beír: Üzenet Orbán Viktornak
.
Majd, ha már NEM KELL BUJKÁLNIA figyelmébe lehet ajánlani:
.
Kb. 3 590 találat
.
www.youtube.com/results?search_query=%C3%BCzenet+orb%C3%A1n+viktornak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.