A mai napról egy másik Péter szavai jutnak eszembe: „Uram, jó nekünk itt lenni!” Bevallom, mikor az egy héttel ezelőtti alkalomra hívtak meg a szervező fiatalok, nem láttam tisztán a tüntetés célját. De amit a tömegben átéltem, meggyőzött: Köztetek és Veletek megtapasztaltam azt a hihetetlen hangulatot, elszántságot, egységet, ami ezt az óriási megmozdulást élteti és összekovácsolja. Erőt adott nekem és családomnak a küzdelemhez, amit Hódmezővásárhely polgármestereként naponta meg kell vívjak a hazugsággal, lejáratással, rosszindulattal és kishitűséggel...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Hallottam, láttam.
Jó beszéd volt ennek van jövője , hogy a maffiát le lehessen váltani !
Commenter
@nyanya001: Kedves nyanya001 örülök, hogy itt vagy, hiányoztál...igazad is van. Képzeletben add a sodrófádat MZP kezébe, hátha neki sikerül az, ami a többi ellenzékinek (akik most olyanok mint a tetszhalottak) félig-meddig összefogva sem sikerült..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.