Egyszer mindennek vége szakad! A Ceausescu házaspár pere és kivégzése – vágatlan változat. A huszonhárom évvel ezelőtt történt eseményekre emlékezve egy olyan videót teszünk közzé – három cikkbe ágyazva –, amelyet egy katonatiszt készített, természetesen parancsra. A Nicolae Ceauşescu és Elena Ceauşescu perének és kivégzésének látványa a maga nyerseségével rettenetes és gyomrot felforgató. Úgy gondoljuk …

(Forrás: olkt.hu, toma33 által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@peterkelemen: Miért nem állsz az élükre, forradalmár? .-))
division
Ceauşescu - hoz hasonlítani Orbánt...Azt hiszem inkább nem írok semmit.
justhpeter
Amit a filmen láttunk az nem jogállami eljárás volt, hanem megtorlás. Ám Ceausescuék sem jogállami keretekben fosztogatták Romániát. Nem támogatom ezt a megoldást, helyette az életfogytiglani kényszermunkát javaslom, teljes vagyonelkobzással.
csipetke
@justhpeter: 6:17 Romániában nem ment másképp,kénytelen volt a jónép ilyen dologra vetemedni.Pedig ők is baromi sokáig tűrtek,mire eddig eljutottak.
Pálinkás Pál
leszögezem,csak magáról a tárgyalásról mondok véleményt... Ilyen eljárások talán Pinochet meg Rákosi alatt voltak...ennek semmi köze nem volt jogi eljáráshoz...sokkal egyenesebb lett volna szimplán agyonlőni őket,mint eljátszani ezt a kutyakomédiát
a védőjük bátran jelentkezhetne polpot ügyészségébe,biztos állása lenne!!!jogilag ezt a bíróságot egy elsőéves ügyvédbojtár megfingatta volna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 25., 15:51
Bomba miatt kiürítik a Vörösmarty teret
Szórakozás - 2019. March 25., 15:21
Nem csak a gátlásait dobta le Singh Viki
Szórakozás - 2019. March 25., 15:05
Itt folytatja Kálmán Olga