Az ellátóközpont kisebb javításokról ír.

Tátongó lyukak a mennyezeten, használhatatlan csapok, és vastag, fekete penész látható a Budai Gyermekkórházban készült felvételeken, amelyeket egy szülő tett közzé a Facebookon. A felvételeket az RTL Híradó sugárzásáig már több mint hétezren osztották meg.

Horrorisztikus állapotok a Budai Gyermekkórházban

Az eredeti poszthoz csatlakozott egy édesapa is, aki hasonló képekkel dokumentálta a kórház borzalmas állapotát. Az RTL Klub kereste a kórházat, de nem válaszoltak kérdéseikre.

Az Állami Egészségügyi Ellátóközpont viszont azt írta tévének, hogy a "kisebb javításokra" rendelkezésre áll a pénz a kórháznál, a mosdókat és zuhanyzókat pedig "folyamatosan újítják fel".

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, illusztráció

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Ez nem horrorisztikus,eddig is így volt és nekünk jó volt akkor ne legyen panasz ,felfordulunk mi a migránsok nélkül is.Erre szavaztunk ,épüljön tovább Felcsút bővüljön a kisvasút,legyen múzeumuk, Egy pár sport központ foci pálya.Magyar nép egészséges nincs szükség kórházra orvosra és betegekre,de főleg okos fiatalokra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@namihami: Mert megvéd minket a migráncsoktól. Ha nagyon rosszra fordulnak a dolgok, akkor még több migráncstól fog minket megvédeni.
Commenter
@Borsodi: na látod én ide fektetném be tiborcz alizkát pár hétre ráhel anyu, pista apu, viktor tata és anikó mama nélkül. Senki nem látogathatná, semmi elitkórház, semmi látogatás, osztjónapot! Bár ekkor sem néznének ezek magukba. Majd a sára is a kútvölgyi luxus szülészetén szüli meg a nemzeth második számú unokáját...
koszpeko
@Sámannus: Gyurcsány züllesztette le???
evacica
@koszpeko: Világos, ebben a sz... országban ami rossz azt Gyurcsány vagy Soros csinálta. s ami jó azt csak is ez a" szent " Orbán csinálta!Arra a hülye Sámán dobra is most is 1 milliárdot terveznek költeni, ami már félig rohad szét! Ez kell a magyarnak megérdemeljük!
Edmond Dantes
Csak azt nem értem,hogy minek kell a gyereket a kórházba vinni.Ott van a kisvasút,Tiborcz kastélya és milliárdjai,stadionok,Mészáros mesés birodalma,az Orbán család kőbányái,Hatvanpuszta,Gizi három milliárdja,szőlőbirtokok,trafikok,földek,mesés bankbetétek,kilőtt rénszarvas,helikopter,Burns ebéd az elegáns hotelben fejenként tizennyolc ezerért,kastély a szántóföld közepén,a saját lábán álló Ráhel...mind,mind megannyi csoda.És akkor egy piti klotyón rugóznak ezek a szerencsétlenek.Vigyék a gyereket valamelyik fideszes haver magánklinikájára,húsz-harmincezer forintból megúsznák az egészet és boldogan élvezhetnék a csodát.Tehát a családtól több nagyvonalúságot,ezektől pedig azt,hogy rohadjanak meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.