Seszták Miklós, Balog Zoltán, Fazekas Sándor után újabb miniszterről derült ki, hogy nem vesz már részt az újonnan felálló Orbán-kormányban. Az ATV információi szerint eldőlt, hogy Simicskó István honvédelmi miniszter is távozik a kormányból. Az utódja egy meg nem nevezett "tábornok" lehet.

Az ATV főmunkatársát kormányzati forrásból úgy tájékoztatták, hogy

Simicskó István honvédelmi miniszter távozása is eldöntött kérdés.

ATV: újabb miniszter távozik a kormányból – egy "tábornok" lehet az utódja

Simicskó István katonák között a Visegrad 4Sight 2018 V4-es katonai gyakorlaton a szolnoki Ittebei Kiss József helikopterbázison 2018. március 29-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

A portál korábban arról írt, hogy inog Simicskó István honvédelmi miniszteri széke. Az esélyesek között említette a lap Bakondi György kormánybiztost, Varga Tamás államtitkárt és Németh Szilárdot is. 

Azt atv.hu most azt írja, azt mondták a lapnak kormányzati források, hogy

Simicskó utóda minden bizonnyal nem politikus, hanem "egy tábornok lesz".

Mint korábban megírtuk, nem vállalja az újabb négy évet Fazekas Sándor és Balog Zoltán sem a negyedik Orbán-kormányban.

A 24.hu ma azt írta, hogy az Emmi új vezetője Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója lehet, míg Lázár János helyére Gulyás Gergely kerülhet, akitől Kocsis Máté vehetné át a Fidesz-frakció irányítását.

A HVG úgy tudja, hogy Varga Mihályt újból felkérte Orbán miniszternek – ezt a Bankszövetség konferenciáján be is jelentette –, valamint a HVG úgy értesült, a nagyköveti értekezleten azt jelentette be, hogy Szijjártó Péter marad a külügyminiszter. 

Forrás: ATV, Blikk, HVG

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
és a tábornok utód majd kihirdeti a szükségállapotot, vagy megpuccsolja orbánt?
Szükségállapot vagy puccs majd szükségállapot ez itt a kérdés... (elnézést Shakespeare-től) :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
és a tábornok utód majd kihirdeti a szükségállapotot, vagy megpuccsolja orbánt?
Szükségállapot vagy puccs majd szükségállapot ez itt a kérdés... (elnézést Shakespeare-től) :(
tudode
Csoda, hogy eddig .. t o l e r á l t á k .. a RÉPÁJÁVAL HARCOLÓ, lefetye-petye PÉNZ-, ÉS HATALOMÉHES harcostársukat!
Rózsika Hatházi
De ne legyen ám pocakos az a tábornok. A csuti azokat ki nem állhatja. :))))
Commenter
@Rózsika Hatházi:akkor miért nem fogy le, hiszen ő is pocakos, a vezérlőtábornok...
Rózsika Hatházi
@Commenter: Nem tud lefogyni, mert állandóan zabál. Bécsig fut roppanós virsliért, fél disznókkal pózol...stb.
Commenter
@Rózsika Hatházi: a tökmag is hizlal olyan mennyiségben amennyit ez a stadionban több meccs alatt megeszik. Nem zavarja a torz külseje valóban, hiszen belülről is torz. Önmagára igénytelen! Ezért is írtam hogy hiába adnak rá Armanit, St. Laurentet, Diort, Guccit stb. eredetit persze, az is úgy áll rajta mint tehénen a nadrág...
simmering73
"A Fidesz nevű családi maffiában egyetlen ember hozza a döntéseket, minden tárcát maga irányít, kontraszelektált, gerinctelen csicskásokra van szüksége, akik végrehajtják azokat a parancsait, amelyektől normális embernek égnek áll a haja. De valamit valamiért, akinek ez az ember kell, az fizesse meg az árát. Aki az ördög szolgája lesz, az ne csodálkozzon, ha a pokolba kerül. Nem irigyeljük a “miniszter” urakat. Megérdemlik a sorsukat."
nepszava.us/miert-cserelhetok-orban-miniszterei/
Rózsika Hatházi
@Commenter: Ennek csak a felemás gumicsizma áll jól. Istenem, miért nem viszi már el a Devla. Vagy stroke, infarktus, ulcus (gyomorfekély), vagy valami francnyavalya? :)))
Commenter
@Rózsika Hatházi: vagy a disznószarban tocsogó mezítláb...jó sok nyavalya van párat össze is szedtél, "francnyavalya ill.rosseb"? Vérbajra, szifiliszre gondolsz? Megteszi az általános szepszis is szerintem, nem kell ezt túkomplikálni...
bence
Nincs ebben semmi meglepő ! Megunta őket , beléjük rúg ! Ez vár egy idő után mindegyikre ! Meg is érdemlik ! Majd ha lenne közülük csak egy aki olyan atyai módon pofán vágná , meg kusshadna a beteg agya !
Rózsika Hatházi
@Commenter: A francnyavalyát azért írtam, mert olyan jól hagzik. Sztem a zorbán már szex miatt nem kap el ilyesmit, hisz a bögyölőjét is csak a tükörben tudja lemeózni. :))))
Commenter
@Rózsika Hatházi: azért ott volt a már Kossuth díjas művésznő, akiről a saját férje mondta, hogy "annyira, de annyira lenyűgözte azorbán, mint politikus és mint férfi, hogy a művésznő házasságot tört. A férj megbocsátotta ezt a félrelépést és mindketten jó káderek, tolják a fidesz és azorbán szekerét...
Rózsika Hatházi
@Commenter: Húha, mitől maradtam le? Ez mikor volt és ki volt az az ízlésficamodott cemende?
Commenter
@Rózsika Hatházi: Lemaradtál? Akkor segítek behozni a lemaradást, remélem a a művész úr és művésznő tekintetében nem döntök bálványt. Ha mégis, akkor bocsánat:
"2017-03-17 SZERZŐ: GAÁL PÉTER
Rudolf Péter megbocsátott
(a feleségének, hogy évekig Orbán Viktor szeretője volt)

Ez egy két éves cikk. Az egyik – friss Kossuth-díjas – színésznőnkről is szó van benne, az alcímben szereplő szeretőről, a férje szájából, ha hihetünk a szerzőnek és/vagy a lapnak. (A férj, Rudolf Péter már 2013-ban megkapta.) Egyetlen szóval se vitatom a színészi teljesítményüket. Sőt, az se érdekel, hogy ki mit csinált és kivel, ki bocsátott meg, miért és kinek. Az se érdekel, hogy lett-e az említett viszonynak házasságon kívüli gyümölcse is, vagy nem lett. Ebben az egészben három dolog lényeges. Az első, hogy az említett színészi teljesítményektől függetlenül – van még pár jó színész rajtuk kívül is ebben az országban – az olvasóban – akkor is, ha nem igaz – felvetődik a paraszolvencia gondolata. Még egyszer leszögezem: mindkettejüket jó színésznek tartom és nagyon szeretem. Nem Eperjes-féle szeretettel, hanem az enyémmel. Feleslegesen nem hazudok (a politikai kommunikáció egyik alaptétele kellene, hogy legyen). Megjelenik egy képzelt sztori a kifizetett férjről és szeretőről-anyáról. A képzelt sztorik pedig annak ellenére okozhatnak gondot, hogy képzeltek: nem az az érdekes, mondta nekem valaki még vadabb korszakomban, hogy megtettem-e vagy nem, hanem, hogy el lehet-e rólam képzelni. A képzeletért is meg kell dolgozni. És a mai hatalmasokról sok minden elmondható, de az nem, hogy ne iparkodnának."
Forrás: hmp-hikszosz.hu/hmp-hikszosz/2017/03/17/rudolf-peter-megbocsatott/a (2 éves cikk most éppen itt olvasható teljes terjedelmében...)
Rózsika Hatházi
@Commenter: Úgy látszik, van az a pénz, amitől korpásodik a haj. Nekem akkor se kellene, ha fiatalabb lennék, vagy gyémántokkal ékesített aranyból lenne a cerkája. Utálom a pocakos napóleonokat.:))))
Commenter
@Rózsika Hatházi: van ízlésed. Bottal sem piszkáltam volna/piszkálnám meg, én sem, meg a fórumozók nagy többsége sem.
Egyébként érdekes, hogy a művésznőnek ez a típus jön be, alacsony,sötét hajú, kalácsképű (köpcös). Első férje Quintus Konrád is ilyen volt, OV és RP is ilyen. Ez a zsánere...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.