Egyikük autoriter performansznak nevezte a külügyminiszter fellépését az EP szakbizottságában. Az Európai Néppárt egyes képviselőit is kiakasztotta a magyar külügyminiszter stílusa. Egyikük autoriter performansznak nevezte Szijjártó Péter fellépését az Európai Parlament szakbizottságában. A testület a magyarországi demokrácia helyzetéről szóló legújabb jelentés tervezetét vitatta meg. A tét Magyarország tagságának felfüggesztése. A jelentés 12 pontban foglalja össze, hogy mely területeken sért uniós alapértéket az Orbán-kormány.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: vladimir putin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
a csúti geci elkezdte a kivezetést az EU-ból. Az autó összeszerelő üzemek meg kezdik keresni az új helyet a gépsoroknak... Akik meg eddig hezitáltak a kivándorláson, most jól teszik, ha cselekszenek is.
simmering73
Ha az EU lekapcsolja a lélegeztetőgépről ezt az országot, az egyenlő lesz az aktív eutanáziával.
Nessy
Szijjártó és a diplomatikus, kulturált viselkedés szöges ellentétben állnak egymással!
Ha az éppen az napi érdeke úgy kivánja, akkor a meghívó országra minden szépet és jót mond. Ha viszont valaki bántani meri egy rossz szóval a főnököt, akkor kitör belőle az "ős intelligencia", és mindenki hülye, Soros bérenc, hazudik. Ennyit a diplomatikus viselkedéséről.
Kb. egy nagycsoportos óvodás szintje a homokozó szélén.
Commenter
@simmering73: így van. Mármint reméljük, csak Orbánnak és rendszerének! Nem az országnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.