Parázs vita volt, Szijjártó Péter minősített hazugságok gyűjteményeként aposztrofálta a dokumentumot, de figyelmeztették, hogy az Orbán-kormány legyen kedves azokhoz, akikkel a felfelé tartó úton találkozik. Mert találkozni fog velük a lefelé vezető úton is. Gál Kinga mindenkitől bocsánatkérést követelt. <div style=’display:inline’><a href=’<A class=”vglnk” href=”https://go.eu.bbelements.com/please/redirect/24172/3/5/2/”...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Csak felhívnám a figyelmed zselés majom...Magyarországon több mint 8 milió szavazásra jogosult van...abbol az állítólagos 2,8 millió semmiképpen nem nevezhető népakaratnak!!!
Commenter
Az itt hozzászólók többsége, így én is arra kérem az Európai Bizottságot hogy indítsa el a lisszaboni szerződés 7. cikkelye szerinti eljárást Magyarország ellen. Mert a jelenlegi hatalom megérdemli. Az ország amit már így is leamortizáltak az nem érdemli meg, viszont a jelenlegi kormányt mindenképpen súlyosan szankcionálni kell!
RonaGyuri
érdekes de nem meglepő, hogy a derék matyar hivatalos média Szájjártató bunkóságáról beszámol, de arról már nem, hogy ezért rendre lett utasítva! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: tévedtem a derék origo.hu beszámolt:
Szólásszabadság Brüsszelben: megpróbálták Szijjártó Péterbe fojtani a szót
Úgy tűnik, Brüsszelben nem lehet bírálni Brüsszelt.
Pálinkás Pál
Csak felhívnám a figyelmed zselés majom...Magyarországon több mint 8 milió szavazásra jogosult van...abbol az állítólagos 2,8 millió semmiképpen nem nevezhető népakaratnak!!!
papa.49
A kis győritapló előadta magát, még jó hogy rendre utasították a bunkócskát !!!
human
Minél több EU-s támogatás felett rendelkezik Orbán annál tovább tudja fenntartani hűbéri rendszerét. Bár talált a bizottság egy kiskaput amivel kiveszi Orbán kezéből a pénzek kezelésének jogát, ugyanakkor a címzettekhez mégis eljut a pénz csak az EU-n keresztül. Csak remélni merem, hogy a címzettek nem ugyanúgy fideszesek. Mert akkor ugyanott tartunk mint a szankció előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.