Jobban áll a Fidesz, mint áprilisban, amikor megnyerte a választásokat a Závecz Research májusi felmérése szerint. Ebben toronymagasan vezet a Fidesz, újra kétharmadot szerezne.

Kiderült – ez lenne az eredmény, ha most lennének a választások

Orbán Viktor. Fotó: MTI/Soós Lajos

Az április 8-i választáson győztes Fidesz–KDNP-nek a teljes népességen belül több szavazója van, mint az utána következő négy parlamenti pártnak együtt

- állapította meg a Závecz Research legújabb, májusi pártpreferencia-felmérésében. A felmérést az Index közölte.

A kormánypártot 33 százalék támogatja, a Jobbikot 15, az MSZP-Párbeszédet 7, az LMP és a DK 4-4 százalékon áll, a Momentum és a Kétfarkú Kutyapárt 2-2 százalékot szerezne.

A biztos pártválasztók körében mért adatok nagyon közel vannak a választási végeredményhez. Az aktivitás nem lankadt, de a megkérdezettek bő 30 százaléka még a választások után sem tud, vagy nem akar pártot választani.

Az adatokat május 6. és 13. között vették fel, a reprezentatív kutatás ezer ember megkérdezésével készült. Mindannyian 18 évesnél idősebb magyar állampolgárok.

Forrás: Index, HVG

Fotó: MTI/Soós Lajos

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Biztos nyerne.
Ha meg 13 ora korul vesztesre allnanak veletlenul, akkor hirtelen lefagyna a valasztasi szoftvare, es lass csodat 21 orakkor pedig 3/4-del nyernenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@Shikari: èn ismerem a mi válsztási törvényinket. 68 millio szavazóból 32 % szavazott a CDU-CSU-ra nos ez több mint a fidesses szavazat. Ez még arra sem volt elég nállunk, hogy a nevezett párt kormányt alakitson, nem beszélve 2/3-ról.
verőce21
@troppauerhumer: Hááááááá...Háááááááááá...Háááá...!
Értő olvasás, szellemi nyomorék!
A 2/3-dal szemben csak óbégatni lehet.
Jozefina
Már jobban felkészülne a csalásokra és a dupla szavazatokra, mejd azok eltüntetésére egy "kis" véletlen kreált számítógépes hibára hivatkozva!!!
troppauerhumer
@verőce21: Hát ettől nem több ,hanem kevesebb eszed lett...hehee...viszont a hímvessződ nőtt hehee...már 2 és fél centire gyúrtad mindkét kezeddel hehee..
verőce21
@troppauerhumer: Te komplett hülye vagy!
advocat
És kérdezzék meg a nyuggereket karácsony táján. Jön-e Bözsi, meg rezsicsöki? 3 évig kuss! Nekik is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.