Felmondják-e az európai vállalatok és bankok azt a piszkos alkut, amit az Orbán-rendszerrel kötöttek, hogy egyetlen hirdetést, reklámot nem közölnek a független sajtóban, hogy egyetlen eurócentet se adnak a civil szervezeteknek?

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kettős hiba

persze - mint tudjuk - Lengyeltől nem várható, hogy a saját felelőségét firtassa

Ismervén szerepét és tevékenységét akár érthető is, hogy nem igazán foglakozik a „rendszerváltás katarzisának” megértésével, pláne nem megértetésével.
A napokban a Népszavában írt cikket „Lengyel László: Parázs a hamu alatt” címmel. Hic & nunc magával a cikkel nem sokadozom, csak egyetlen gondolatmenetét szemeltem ki:
„Ha a 80-as évek közepétől egy modernizációs kisebbségnek sikerült a társadalmi többséget, a homo kadaricust megnyernie, hogy a Kádár-rendszer bensőséges tekintélyi rendszerét váltsa fel valami újra és másra, most az Európa- és modernizáció-ellenes többség választ magyar különutat, zárja be a modernizációs kisebbséget Budapestre és néhány nagyvárosba. ”.
Nos a dolog úgy áll, hogy szó sem volt „a társadalmi többség megnyerése” -ről, sőt még az elhitetés sem sikerült teljes mértékben magukon belül „egy modernizációs kisebbségnek”!
Csak egy mézesmadzagról volt szó, amit elhúztak előtte. S amiben csalódniuk kellett. S most – bár nem elsősorban a „az Európa- és modernizáció-ellenes” voltuk miatt, sokkal inkább Orbán antiszemita, rasszista és xenofób propagandája eredményeként „döntöttek – valóban szkeptikusak azzal szemben amit nem kaptak meg.
Ahogy a klasszikus viccben a kismacska mondja, mikor a bátyja elviszi őt dugni, de helyette verekedésbe keverednek: Dugtunk már eleget! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.