Pártunk és kormányunk közoktatással és felsőoktatással kapcsolatos elképzeléseiről már sokan megállapították, hogy sanyarú következményei lesznek a szegényekre nézve, de még az elszegényedő középosztály sem remélhet szép jövőt gyermekeinek. Persze a társadalmi mobilitás beszűkülése nem új jelenség.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
A béka seggét már elég régen elértük minden szinten.Egészségügy,oktatás,bérek,szociális ügyek,stb,stb.Szívesen megkérdezném orbánt,hogy:-Tessék mondani,oszt mi vót a terv?Teljesen hazavágni az országot?Mert ha igen,akkor gratulálok,sikerült.A bérekkel még mindig hazudoznak,most kapkodnak,hogy kapacitálják a nőket több gyerek vállallására,de mégsincs programjuk az egész katyvasz kibogozására-megoldására,amit az évek során tönkretettek.Ha ezeket tényleg itt eszi a fene még 4 évig,eltűnik Magyarország

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.