Még nem tudja Tarlós István, hogy akarja-e tovább vezetni Budapestet, de az Indexnek elárulta, hogy Orbán Viktor bekérette és felkérte a pozícióra.

Tarlós István még fontolgatja, elvállalja-e jövőre a főpolgármester-jelöltséget. Mint az Indexnek elmondta, ha a kormánynak az a célja, hogy a Fidesz erősödjön Budapesten, több pénzt kell szánni a fővárosra.

Orbán Viktor felkérte Tarlóst Budapest további vezetésére

Ha mégis vállalja, akkor megszüntetné a BKK-t, és a Közbeszerzési Kft-t. Most azt javasolja, mégis egyszerre újítsák fel a Lánchidat és az Alagutat. Elképzelhető az is, hogy nem lesz mobilgát a vitás Római-parti szakaszon – írják.

Nem kérte senki, hogy tartsam titokban, pár hete Orbán Viktor felkért, hogy induljak újra a 2019-es főpolgármesteri választáson, és én inkább most ezzel vagyok elfoglalva

- mondta Tarlós István az Indexnek adott interjújában.

„Bekéretett a miniszterelnök úr, és felkért rá. A miniszterelnöknek az ország legfontosabb kérdéseiben folytatott politikájával egyetértek, és ha lesz köztünk megállapodás, ha nem, azt továbbra is támogatom. Azt azonban nagyon meg kell fontolnom, hogy 70 évesen vállalok-e, és ha igen, akkor milyen feltételek mellett egy hat és fél évre szóló elkötelezettséget.”

- fogalmazott a főpolgármester. Az interjú további részeit itt olvashatják.

(Index)

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Tarlós orbán kesztyűsbábja volt eddig is,ilyenek kellenek a fidesznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
ORBÁN felkérte TARLÓST ...PEST teljes tönkretételére,mert neki csak BUDA VÁRA KELL MAGYARORSZÁG KORONÁJÁVAL EGYÜTT!!!-így lesz,mert így is lesz!DDD
Gauntlet
6 és ½ ?!? Nem 4 akart az lenni? Egyáltalán ki az aki ezt a bunkót ezt a nőgyülölőt megszavazza?
colibri
70 éves, menjen nyugdíjba! Mit akar orbán a vén pintérrel, meg tarlóssal? Csak a bírák vannak útban neki bizonyos kor után?
Cicamama55
@colibri: Maximálisan egyetértek!!! Ők havonta felveszik a "nem minimál " nyugdíjukat, s mellé a busásan jövedelmező, évente nem az inflációhoz igazodó közpénzt...A rezsicsökkentés például rájuk is vonatkozott akkor, amikor a többi nyugdíjas járandóságának hangyafa.znyi emelését ezzel indokolták!
colibri
@Cicamama55: /folytatom/... és a búsásan jövedelmező, nem az inflációhoz igazodó közpénz egy cseppet sincs arányban azzal az az elvégzett munkával, amit tesznek érte cserébe. Nulla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.