“A veszély ma Nyugatról fenyeget bennünket: a brüsszeli, a párizsi, a berlini politikusok hozzák a fejünkre” – mondta vészjóslóan Orbán Viktor idei februári évértékelőjében. Persze ellenpólust is megjelölt, soha ennyit nem dicsérte Szerbiát, Romániát és Bulgáriát. A gonosz nyugat mellett előállt a követni való Balkán. A magyar nép azonban Orbán minden próbálkozása ellenére kitart a nyugat …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Teljesen eluralkodik az agyan a virtualitas - mar regen koze nincs a valosaghoz... Es pont olyanokat hoz fel kovetendo peldakent, akik mogottunk kullognak meg a gazdasagi es antikorrupcios listan.
Szanalmas elmebeteg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Azért egyet nem értek! Miért nem mennek Oroszország felé a migránsok? Elvégre Putyin nem kevés muszlim várost rombolt a bombáival porig!
Akinek Putyin a példakép, az nem élvezte végig Budapest ostromát, a zabrálást, a 45 éves "ideiglenes" megszállást.
silber13
@Shikari: Te tényleg ilyen és ekkora hülyevagy, vag még pluszban képezed is magad?Össze-vissza makogsz teljesen eszement dolgokat ,mint egy hordájából kivert orángután.!:-))))
silber13
@Nessy: kérdezd csak erről ezt a félnótás hikaricu-t ő tuti tudja a választ!:-))))
dr. prédikátor
@Shikari: Csikari! te a születésedtől fogva vagy ilyen hülye , vagy fejlődtél is a hülyeség felé!!!??
silber13
@Shikari: Persze, azok ketten megvédik Európát! Hehehe! Elege volt az orosokból, meg az elmebeteg, cezaromán Orbánból Európának! Te kész örömmel tapsikolnál, ha ez a dilis csúi víziló akár háborút robbantana ki! Hát tessék, menj a határra és védd meg Európát!:-)))))))
silber13
@Shikari: Mondd már meg ki lesz Európa hős megmentője?? Netán Putyin? Vagy a szájtépő, beszari grazi szökevény?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.