A Demokratikus Koalíció (DK) szerint "a soha nem látott drágaság" miatt idén nyáron minden Balatonnál nyaraló család zsebéből több tízezer forintot vesz ki az Orbán-kormány.

Rónai Sándor, az ellenzéki párt szóvivője szerdán az MTI-nek azt mondta, a magas árak annak a következményei, hogy a Fidesz nem vette komolyan a munkaerőhiányt, nem emelte a béreket és nem indított átképzéseket a közmunkaprogramban.

Hozzátette, úgy tűnik, a Fidesz a magyar családokkal fizetteti ki elhibázott gazdaságpolitikáját.

A DK felháborítónak tartja, hogy az Orbán-kormány miatt a balatoni nyaralás ára egy tengerparti nyaralás árát is meghaladhatja

- hangoztatta.

Rónai Sándor szerint egy négytagú családnak akár 150 ezer forintjába is kerülhet egy hét a Balatonnál, szállás nélkül. Szállással együtt pedig meghaladhatja a 300 ezer forintot, úgy, hogy ez az összeg nem tartalmaz semmilyen luxuskiadást – részletezte.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem a melldöngetve, közpénzből finanszírozott, de totálisan értelmetlen családtámogatás
mármint azoknak, akiknek elég magas a jövedelmük , hogy azt igénybe vegyék, hanem egy kiszámítható, stabil jogi és gazdasági háttér. Például egy olyan, ahol viheti sokra az is, akit pont nem Matolcsynak, Rogánnak, Lázárnak, Simicskának, Orbánnak, Mészárosnak hívnak. Ameddig ez nem lesz, addig hiába óbégat a komplett nemzeti bűnbanda, hogy nincs elég kis alattvaló. A jelenlegi tendencia az, hogy versenyzünk a fideszes bandával. A verseny tárgya pedig az, hogy ők halnak ki előbb, vagy az ország. Közben kuss van arról, hogy a hanyatló nyugaton mi a büdös francért születik több gyerek, mint ebben a Tündérországban, ahol most éppen keresztény franctudjamit épít a Züllött Tolvajok Társasága.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/05/gyerek.png
Pedig – ha hinni lehet a kormánypropagandának -, más országokban nincs CSOK és hasonló nagyoncsaládbarát intézkedés és mégis.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.