Az Együtt volt a választás egyik legnagyobb vesztese, a pártnak vissza kellett fizetnie a 150 millió forintnyi kampánytámogatást. Ez sikerült, de a párt megszünt.

„Nem buktam bele abba, hogy politikus lettem. Más kérdés, hogy politikailag megbuktam. De olyan világban szeretnék élni, ahol a morális győzelem egyet jelent a politikai győzelemmel. Augusztusig adtam magamnak időt, hogy kitaláljam, mit kezdjek magammal. Lehet, hogy elmegyek gyedre”

– mondta Juhász Péter, az Együtt volt elnöke a 444.hu-nak adott interjújában.

A megszűnt párt egykori vezetője arról beszélt, benézték, hogy valójában kik is akartak kormányváltást Magyarországon. Számára mostanra világos, hogy az MSZP-t a Fidesz irányítja és pénzeli, és hogy az LMP-ben igenis van Fidesz-hatás.

Juhász jónak látja, hogy a pártja megszünt

Mint mondta, számára a választási eredménynél többet jelent, hogy az utána lévő gyűjtés milyen eredményt hozott, mert politikai célra Magyarországon ennyi pénzt soha senki nem gyűjtött össze Kossuth Lajos óta.

Azt is hozzátette, hogy az utolsó küldöttgyűlésen elmondta, hogy a pártjával

jobb nem is történhetett volna, mert „ebben a politikai térben ellenzékiként bent lenni szánalmas, szégyenletes és undorító.”

Cikk- és címlapkép: Facebook/Juhász Péter

(444.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Ez a szánalmas Juhász szinte minden mondatában felemlegeti a politikát, holott fogalma sincs a szó jelentéséről. Amit ő csinált az bárminek nevezhető, csak politikának nem.
Jobb is ha elmegy gyedre ha nem akar dolgozni valami értelmeset, mert ez a pofátlan tarhálás még egyszer nem fog bejönni neki

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.