Csak a választmány vezetőjének jelölteti magát a vasárnapi kongresszuson, az elnöki posztért folyó harcból kiszállt.

Kunhalmi Ágnes visszalép, ketten küzdenek tovább az MSZP-elnökségért
Fotó: Honéczy Barnabás/MTI

Kiszáll a versenyből Kunhalmi Ágnes, így Mesterházy Attila és Tóth Bertalan között fog eldőlni vasárnap, hogy ki lesz a következő két évben az MSZP elnöke.

Kunhalmi az Indexnek küldött nyilatkozatában azt írta, csak a választmány vezetéséért jelölteti magát vasárnap. Az elnöki küzdelemben sem Tóth Bertalant, sem Mesterházy Attilát nem támogatja.

Kunhalmi Ágnes nyilatkozatában arra is kitért, hogy a pártot illető terveit szerinte nyilvánvalóvá tette az elnökjelölti kampányában:

A következő évek egyik legfontosabb stratégiai célkitűzésének a hazai baloldal egységének újbóli megteremtését látom.

Szerinte amíg a baloldali szavazótábor szétesett, „addig soha nem fogjuk azt az érzetet kelteni – legyenek azok új, vagy hagyományos baloldali, erők –, hogy képesek lennénk jobb iskolákat, kórházakat vagy akár csak némi biztonságot, védelmet biztosítani az embereknek.

Kunhalmi szerint a hite és a koncepciója világos a baloldali emberek előtt, és ennek hatékony képviseletét továbbra is biztosítani szeretné.

Ezért döntöttem úgy, hogy céljaimat nem feladva most a következő két évre az MSZP minden szervezetét és megyéjét tömörítő Országos Választmány elnökének jelentkezem a vasárnapi tisztújításon

- írta.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ne szálljál ki kicsi lány, benned annyi tűz és energia van, mint a megmersdt két jelöltben összesen!!!
cikicakk55
Ágika Drága! Egész addig semmi esélyetek sincs a kormánynak még csak a közelébe sem kerülni,még a tagság közt van akár csak egy volt MSZP vezető . A nép azért váltotta le az MSZP-t 2010-ben,mert nem volt megelégedve az ország kormányzásával. Az MSZP-ben is voltak bőven lopások,csalások,korrupció,bár tudjuk,lényegesen kevesebb mint a Fideszben. Szerencsére nem piszkáltak bele se a törvénykönyvbe,sem az alkotmányba. A többi ellenzéki pártra ugyan ez vonatkozik. Minden volt " Komcsi" " Libsi" csak vissza húzza a párt esélyét. Új arcok,új felfogások és lehetőleg a politikától még nem megromlott,megvadult fiatalokra kell kicserélni minden párt tagját. Amit művel az ellenzék a választások óta,még párjukon belül is,az már az óvodások észbeli szintjét súrolja. Nem tanultak a vereségből.még most sem az összefogás megoldását keresik,hanem azt,hogy ki kerüljön közelebb a húsos fazékhoz.Mindegyik bekerült párt már biztos és nem kevés havi fizetést kap,de úgy látszik még sem elég,mert megy a harc a posztokért. Nem mondom,hogy " jaj de jó,hogy nyert a Fidesz" mert nem jó,sőt most fognak csak igazán rengeteg kárt okozni,de nem tudom mi lenne az országgal,ha bár melyik ellenzéki párt nyert volna. Még koalícióban is alkalmatlanok egy ország vezetésére.
wagabund
..."Kunhalmi Ágnes visszalép"...

helyes...rájött, hogy nagy lenne rá a kabát, főleg egy reménytelenül haldokló párt élén...

még időben tiplizett...
wagabund
@cikicakk55: ma reggel a rádióban ömlengett Mesterházy arról, hogy mivel is kellene a népet az emeszpé mögé állítani..süketelt rendesen, mint mindig, és röhögés nélkül...
Madácsi Pali
Az MSZP mostanában tetszhalott volt. A régi emberekkel "megújúlva" már nem az! Ágika, szabad az út Karácsonnyal, Hadházival egy új demokratikus, baloldali, tiszta, ernyőpárt létrehozására. A DK-ból minden tiszteletem ellenére Gyurcsány ne legyen elsőkörös vezető.
Jozefina
Ne szálljál ki kicsi lány, benned annyi tűz és energia van, mint a megmersdt két jelöltben összesen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.