Egy kanadai olvasónk segítségével megszereztük British Columbia tartomány erdőkért felelős minisztériumától azokat a vadászati engedélyeket, amiket Semjén Zsolt nevére állítottak ki az északnyugat-kanadai Fort St. Johnban. Ezek szerint a miniszterelnök-helyettes tavaly kétszer is vadászott Kanadában bölényre, farkasra és szarvasokra, és ezeket az utakat valószínűleg ugyanúgy ajándékba kapta, mint a svédországi túrákat, mert a több milliós kiadások ellenére …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"...kiderült, hogy Semjén nem a miniszteri fizetéséből állta a költségeket, hanem minden alkalommal egy olyan szállodaipari vállalkozó fizette ki neki, akinek a cégei hasítanak az állami pályázatokon a Fidesz hatalomra kerülése óta. Hasonlóan szervezhették tavaly Semjén kanadai vadászatait is."

A világ minden táján ezt KORRUPCIÓNAK nevezik!
nezelodo
Milyen boldogok lehettek azok a vadak, hogy egy mélykeresztény, kiváló ember küldte őket Isten kegyelméből, és saját szórakozásából át az örök vadászmezőkre.
dr. prédikátor
Ezért drukkoltam a Maci Lacinak!!!nehogy ez a fatökű geci semilyen zsót rátaláljon és csupán körösztényí szeretetből legyilkolja!!!
bakegya
PÁSSZIÓ-mert jár neki-végül is ez a fideSS HITBÉLI KERESZTÉNY fővadász,Magyarország miniszterelnökének ORBÁN VIKTORNAK A HELYETTESE-célképzete a NEMZET KERESZTÉNY FELVIRÁGOZTATÁSA-az orvvadászatait majd meggyónja!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.