A déli órákban átlépte a 330 forintot az euró jegyzése és ezzel a forint árfolyama új mélypontot érintett.

Az eurót 330,19 forinton is jegyezték délután fél egykor.

Az euró 310,52 forinton kezdte az évet, a forint az év eleje óta 6,33 százalékkal gyengült az euróval szemben. A januárban 307,62 forinton elért idei legerősebb árfolyamához képest pedig 7,34 százalékot veszített a péntek délben elért árfolyamon.

A dollár 258,06 forinton, a svájci frank pedig 265,15 forinton állt az idei első kereskedési napon. A mostani 283,65 és 285,54 forintos árfolyamaik alapján a forint a dollárral szemben 9,92 százalékkal, a svájci frankkal szemben 7,69 százalékkal gyengült az év eleje óta.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mikor takarodtok a nátháspicsába csutigörény ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@RonaGyuri: NOL archívumából, "A csödei Sárkány panzió és a forintok" c. írás jól bemutatja az ürgét, ez sem piskóta. Úgy felvirágoztatta a 92 fő lakosú Csödét, mint az elmebeteg Felcsútot. Ezek már a legelső regnálásuk idején is olyan erővel tudtak lopni, mint most.
Lepényleső
Mélyrepülés-ortodox módra,ebből lesz ismét milliárdok száza,s jut az újaknak stafírungra?
karma1
Na, akkor most elodazzuk egypar evtizedre a deflaciot?
merthogy itt most akkora inflacio fog jonni, hogy csak na, hiszen a jovedelmek vasarloerteke zuhanni fog a banyaszbeka segge ala
Pedig a mi orszagunk rettenetes gyorsan kozeledik a Kanaan es a Nirvana meg az Eden fele, szoval, ahol gyakorlatilag megszunik a munkanelkuliseg, es persze a deflacio is megvalosul, akarhogy is nezzuk...
Aztan majd elegedetten nezhet szet az orszagon a puhos: a tatarjaras meg a 150 eves torok uralom kutyafule az o emuttnyocevehez kepest.
magyarbakancs
Úgy 1-2 hónapja írtam,hogy a sok Sorosozás,Bürüszelezésnek nehogy az legyen a vége ,hogy gránit szilárdságú gazdaságunkat ,és a forintot támadni fogják.
Nem szeretném dicsérni magam DE IGAZAM LETT.
A sok ugrálásnak,harcnak az lesz a vége ,hogy infláció lesz.
A jó tetve @urva anyátokat @udös,@zarházi Fidesz.
Meg köszöntem remélem tisztségesen.
desiro57
@division: Retek, mit mondott a gazdád emlékszel???
division
@desiro57: Sajnos nem, ugyanis világ életemben vezető ember voltam, gazdám meg főként nem volt. Inkább beszélgess a magadfajtákkal, mindenki jobban jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.