A déli órákban átlépte a 330 forintot az euró jegyzése és ezzel a forint árfolyama új mélypontot érintett.

Az eurót 330,19 forinton is jegyezték délután fél egykor.

Az euró 310,52 forinton kezdte az évet, a forint az év eleje óta 6,33 százalékkal gyengült az euróval szemben. A januárban 307,62 forinton elért idei legerősebb árfolyamához képest pedig 7,34 százalékot veszített a péntek délben elért árfolyamon.

A dollár 258,06 forinton, a svájci frank pedig 265,15 forinton állt az idei első kereskedési napon. A mostani 283,65 és 285,54 forintos árfolyamaik alapján a forint a dollárral szemben 9,92 százalékkal, a svájci frankkal szemben 7,69 százalékkal gyengült az év eleje óta.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mikor takarodtok a nátháspicsába csutigörény ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mikor takarodtok a nátháspicsába csutigörény ???
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@papa.49: Sajnos már elkéstek vele a gazemberek és a rájuk szavazó agyhalottak.
lampa laz
Kuszaszem örömtáncot lejt + az összes milliárdos fideszgörény..
karma1
Na, akkor most hol is vannak a nagy futyi$$es trollok?
csikari, budosfarok, meg az alkalmi egyszer-egyszer ideboffenok...
Lehet elkezdeni magyarazni a vilagobn mindenhol mukodo tozsdei trendeket, meg azt, hogy hogy van az, hogy a vilagban nincs valsag, csak Magyarorszagon?
Mikor kapja el valaki a grabancat, es razza meg, mint Krisztus a vargat?
meg ez sem eleg?
desiro57
Most kussolnak a geci patkányok, mert most tömik zsírosra a tárcájukat.
tulipan
@karma1: Hol lennének? az agyatlan seggnyaló narancsosknak ez a '"jó"! Minek is nekik az Euró???
kereső
Navracsics 2008:A Fidesz akkori frakcióvezetője így fogalmazott:" a magyar valuta gyengülésének újabb lendületet a rendkívüli parlamenti ülés adott. Ez azért történhetett, mert a piac még egyszer, reméljük utoljára, bizalmat szavazott a miniszterelnöknek. A bankok megvárták, mit mond Gyurcsány Ferenc, milyen kiutat ajánl a válságból, ám semmi olyat nem tudott ígérni, ami megnyugtatta volna a gazdasági szereplőket. A kormányfő méltatlan volt a piac bizalmára. Ennek következtében a forint még aznap délután esni kezdett."
kereső
Azt is mondta a 300Ft-os euróra.: Ez az egy szám tökéletesen jelzi a kudarcos kormányzást.Vajh most mit mondana?
division
@desiro57: Megszólalt belőletek látom a kultúra jó magyar módra...@tulipan:
Edmond Dantes
Az itt felháborodottan megszólalók alaposan tévednek.Egy Fidesz szavazó most végtelenül boldog,mert azt látja,hogy a forintok száma egy hete még csak 310 volt,most meg már 330.Ha több a forint,akkor mi a baj libsikéim,kérdezi majd durbincs meg az a másik Nobel díjas,az a Shikari vagy kicsoda.És igazuk van, a 330 több,mint a 310,arról nem is beszélve,hogy a nemzetrontó szoclibek idején csak 270 volt.
black up
A jegybank mossa a szaros kezeit.
Dőljön be a forint.
A NER pufi dzsekis gazdagoknak mindenük meg van az EU-tól ellopott pénzel.
A többiek, meg oldják meg.
Máshogy: Dögölj meg, hülye magyar!

Te tényleg azt hitted, hogy emberként gondolnak rád, és számít nekik - a NER kutyáknak - kicsit is a sorsod?
Keresztbe-hosszába leszarják, hogy mi lesz veled!
black up
Dolgozz 72 évig, hogy ők 40 évesen elmehessenek nyugdíjba.
Te fasz, és te ezekre szavazol?
De tényleg?

Már a közmunka is a felére csökkent.
Még egy ilyen elmebeteg rendszert...
Azt a qrva!

"szeretlek Magyarország" - népszerűsítik több milliós fizetésből, az adható-vehető szarháziak, te meg dolgozói szegény vagy.
És nem lázadsz.
Meddig még?
Meddig bírod a kisemmizést, a megaláztatást?

Csak nézek ki a fejemből, és már semmit nem értek.
black up
És a drágulás, a hitelek megemelkedése (a forint hiteleké is a kamatemeléssel) még csak ezután jön.
Bakker, bolondként mit is mondhatnék...
Semmit?
Vagy mindent?
Nessy
Azért érdekes lenne, ellenzékben mekkora trombitálást rendezne Orbán? Már mindenkinek le kellett volna mondania!
Imádni való, amikor valaki ennyire "hű" az elveihez!Amikor most gond nélkül megteszi azokat a dolgokat, amiért anno kedves vandáljai feldúlták a fővárost! Arra viszont ügyel, hogy a jelenlegi ellenzéknek ne legyen mozgástere! Nah, lesz ez még rosszabb is! Hivek jöhet a hozsanna! vagy majd 331 - 335 forint /Euró környékén?
babp1982
@karma1: shikari meg őrült halacska már Sorosozik-:))) a két kretén megdolgozik a Júdás pénzért-:)))
karma1
@babp1982: Pedig ha tudnak, hogy sas nem kapkod legyek utan!,,,:o))))
karma1
@division: Toled azt vartam volna, hogy MOST mondj valami okosat a CIKKEL kapcsolatban, es ne a felduhodott hozzaszolok (jogos) velemenyet kritizald!
Te egy okos, ertelmes ember vagy, nem troll.
A velemenyedre vagyok kivancsi, arra, hogy most akkor mi lesz, ha a forintot igy bedontottek: mennyiben fogja ez a jovo evi koltsegvetesi terveket megvaltoztatni? (Gondolom, alapjaiban rengeti meg, hiszen MINDEN szamot at kell mar most ertekelni, de ugy latszik, a forintzuhanas meg nem allt meg).
Amikor 3 eve a gorogoknel tortent hasonlo, Nemetorszag es a tobbi unios allam a kormet ragta le, hogy hogy tudnanak segiteni nekik, pedig nyilvanvalo volt, hogy ott is hasonlo dolog tortent, mint ami most tortenik magyar honban: az unios penzeket nem arra hasznaltak fel, amire az unio kuldte, a kormany finoman szolva is erosen korrupt volt, megis megkaptak a mentoovet.
orban annyira megutaltatta Magyarorszagot a tobbi unios tagallammal, hogy eszuk agaban sem lesz mentoovet nyujtani a magyaroknak, oldjak meg maguk a problemajukat, majd a kopcos focista megvedi oket minden rossztol.
Hidd el, vissza fog utni a pokhendiseg, a hozza nem ertes es a bunszovetkezetben elkovetett, am mar nyilvanossagra jutott buncselekmenyek miatt presztizsvesztett kormany viselkedese, mar csak egy-ket honap kell hozza.
Nem Te vagy a troll, a duhom nem Neked szol, de probald meg Te is vegiggondolni, hogy kuszaszem es a rablok mekkora kart okoztak az orszagnak, es minden nappal me'g mennyit fognak, amig ok vannak uralmon.
Igaza volt annak a kommentelonek, aki feltette a koltoi kerdest, hogyha orban most ellenzekben lenne, akkor mar langokban allna nemcsak Budapest, hanem az orszag is, mert az a 2.5millio sotet szavazo, akik rajuk szavaztak, siman megtehetnek a fele'gete'st...
Desischado
@black up: Tökéletes megfogalmazás, a lényeget írtad meg. Nálad a pont. orbánékat nem érdekli ha bedőlne is a forint, nekik van lopott vagyonuk épp elég. A nép meg mehet a levesbe! Épp most olvastam, hogy eltolcsy nem megy el a bizottság ülésére. Fütyülnek ezek mindenre!

@karma1: Teljesen egyetértünk, igazad van mindenben.
Yoda69
Szerintem 340-ig hagyjak elmenni, es ott fognak kamatot emelni.
De az igaz hogy az emberek es foleg a hitelesek nem erdeklik oket. Csakis a sajat erdekeiket nezik, hogy minel nagyobb hasznot huzzanak a forint shortolasabol.
RonaGyuri
Lenyűgöző gondolat

avagy az egykori SZT-tiszt bazsevál

Boros Imre, az első Orbán-kormány tárca nélküli minisztere. kifejtette: „Hiteltelennek ítéli a piac a kormány gazdaságpolitikáját, s a jövőben sem hisz, … csak rövid lejáratú spekulatív forrópénzek bejövetelére számíthatunk A magyar kudarc fő okozója a hibás monetáris és fiskális politika. ”.
Na nem az Estében hanem a Magyar Nemzetnek mondta 2003-ban a 300-hoz közeledő forint kapcsán. Most inkább arról gajdolt, hogy szerinte csak is a spekuláció az oka a 300-feletti árfolyamnak. Amihez hozzá tudta fűzni, hogy – most fijjej Wazze mert ez még tőle is lenyűgöző -: mivel ez spekuláció, ezért újra fognak forintot venni, hogy realizálják a nyereséget, s akkor majd visszatér a 300 forintos árfolyam!!! =))
Grafix69
Sajnos , az ,hogy a forint még 340 nél sem fog megállni még önmagában nem nagy gond lenne , de a vonzata , ár emelések , na ott tényleg megérzi mindenki . A magyar virtus , a kancsal nem lép , jegybank nem emel kamatot . Annyira gőgösek , hogy ők megmutatják , nem engednek . Rábaszás lesz , nem kicsit .
lampa laz
@RonaGyuri: NOL archívumából, "A csödei Sárkány panzió és a forintok" c. írás jól bemutatja az ürgét, ez sem piskóta. Úgy felvirágoztatta a 92 fő lakosú Csödét, mint az elmebeteg Felcsútot. Ezek már a legelső regnálásuk idején is olyan erővel tudtak lopni, mint most.
Lepényleső
Mélyrepülés-ortodox módra,ebből lesz ismét milliárdok száza,s jut az újaknak stafírungra?
karma1
Na, akkor most elodazzuk egypar evtizedre a deflaciot?
merthogy itt most akkora inflacio fog jonni, hogy csak na, hiszen a jovedelmek vasarloerteke zuhanni fog a banyaszbeka segge ala
Pedig a mi orszagunk rettenetes gyorsan kozeledik a Kanaan es a Nirvana meg az Eden fele, szoval, ahol gyakorlatilag megszunik a munkanelkuliseg, es persze a deflacio is megvalosul, akarhogy is nezzuk...
Aztan majd elegedetten nezhet szet az orszagon a puhos: a tatarjaras meg a 150 eves torok uralom kutyafule az o emuttnyocevehez kepest.
magyarbakancs
Úgy 1-2 hónapja írtam,hogy a sok Sorosozás,Bürüszelezésnek nehogy az legyen a vége ,hogy gránit szilárdságú gazdaságunkat ,és a forintot támadni fogják.
Nem szeretném dicsérni magam DE IGAZAM LETT.
A sok ugrálásnak,harcnak az lesz a vége ,hogy infláció lesz.
A jó tetve @urva anyátokat @udös,@zarházi Fidesz.
Meg köszöntem remélem tisztségesen.
desiro57
@division: Retek, mit mondott a gazdád emlékszel???
division
@desiro57: Sajnos nem, ugyanis világ életemben vezető ember voltam, gazdám meg főként nem volt. Inkább beszélgess a magadfajtákkal, mindenki jobban jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.