A Magyar Idők úgy tudja, - és, ha valaki, hát ez ügyben bennük lehet bízni - hogy azzal, hogy Simicska dobra verte teljes cégbirodalmát, a HírTV helyzete is kérdésessé válik. Ha hinni lehet a folyosói mende-mondának, akkor Mészáros Lőrinc – aki lassan már média-tudós-szaktekintéllyé lett – kezei közé kerül az elbitangolt tévéadó.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Akár megszűnik, akár Mészáros Lőrincé lesz, egy normális TV-vel kevesebbet láthatunk. Nem marad egy híradó sem, amit érdemes lesz néznünk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Csak az a bosszantó, hogy ha az ember valami értelmes csatornát nézne, a drágább csomagot kell megvenni, mert az alapcsomag a kormány média csatornáit tartalmazza! Ennyire még nem vagyok mazochista!
Yoda69
Kivancsi vagyok Kalman Olga hova megy tovabb, ha a HirTV visszakerul a fideSShez?
CsipkeRózsa
Akár megszűnik, akár Mészáros Lőrincé lesz, egy normális TV-vel kevesebbet láthatunk. Nem marad egy híradó sem, amit érdemes lesz néznünk.
Yoda69
@CsipkeRózsa: Teljesse valik az agymosas. Kinaban es E.Koreaban sincs olyan hirado ami ne a kommunista kormany erdekeit szolgalna.
Marad az internet, es a nyugati sajto, de ez meg kevesebbekhez fog eljutni. Aztan elobb utobb ezeket is blokkolni fogjak orbanek, egeszen addig amig ki nem lepunk az Uniobol.
bencemacska
@CsipkeRózsa: ma, 14:12
Még egy darabig nézhetünk majd RTL Klubot, míg a kisgömböc föl nem falja.
De remélem egyszer a nagy zabálásba beledöglik!
Aki Én
A pesti srácok érdekesen ír errőlegy gyerekesen gúnyos, nevetséges cikkben. Gyakorlatilag pironkodás nélkül leírják, hogy a G nap előtt Simicska volt az ország első számú lerablója a fidesz színeiben.

pestisracok.hu/simicska-kapitulalt-kalman-olga-katapultal/
bencemacska
@Aki Én: ma, 14:41
Most elővehetné a Hír TV a 2006-os események valódi felvételeit!
Még kereshetnének is vele!
Desischado
Nem tudom, meddig tart még ez a diadalmenet a fidesznek?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.