A skizofrén betegek családtagjai sokszor maguk is belebetegszenek a helyzetbe. A szegedi Pszichiátriai Klinika nyílt csoportja segíthet nekik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Alkotmányos jogokat sért a Lipótmező bezárása. A balliberális kormányok utcára engedték a pszichiátriai betegeket, a fidesz pedig otthagyta őket. A fidesz-kormány felelőssége is, hogy olyan esetek történhetnek meg, mint a „Combinós gyilkosságként" elhíresült eset: Egy korábban pszichiátrián gondozott férfi rúgott a sínek közé egy idős asszonyt, akit a villamos halálra gázolt. A kormánynak a presztízsberuházások, például a stadionépítések helyett mindenképpen arra kellene koncentrálnia, hogyan tud egy olyan intézetet létrehozni, ahol ezek a betegek elhelyezésre tudnak kerülni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.