Az emberek manapság elképzelhetetlennek találják azt a tényt, hogy télen klímával fűtsenek. Gazdaságtalan, zabálni fogja az áramot és egyáltalán a nagy hidegekben úgy is le fog állni és ott maradnak fűtetlen házban. Azonban a kétségek lassan eloszlani látszanak, hiszen egyre több háztartás alkalmazza ezt a technológiát fűtésre és hát a tapasztalatok pozitívak, beválni látszik a dolog. Ráadásul az áramszolgáltató társaságok is nagy kedvezményeket biztosítanak a klímával való fűtésre. Szóval már egyáltalán nem elrettentő eset vagy luxus, ha valaki klímával fűt és nemcsak az átmeneti időszakban, hanem egész fűtési szezonban ! Egyre inkább olyan készülékek kerülnek ki a kereskedelembe, melyek -20°C, akár -30°C-ban is megbízhatóan és gazdaságosan működnek, így nem kell félni, hogy a legnagyobb hidegben fűtés nélkül maradunk. Miért ne használná télen is klímáját, és élvezné a készülék nyújtotta előnyöket, a levegő megszűrését, páramentesítését, wifis vezérlés kényelmét. Arról nem...

Forrás: hutesszerviz.hu
Feltöltő: tothbea
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothbea
@papa.49: Nem -5 fokig., benne van a cikkben is, és személyes tapasztalat útján mondhatom, -20 fokig biztosan, de már van olyan készülék is amelyik többet is tud.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.