2016-ban még kifoghatta volna az unió a szelet Orbán Viktor vitorlájából - állítja Heiko Kretschmer a hvg.hu-nak adott interjúban. A választási kampányban az MSZP-nek dolgozó német kampánygurunak furcsa, hogy miközben az unió – sokszor jogosan – állandóan kikelt Orbán ellen, senki sem gondolkodott el azon, hogyan segíthetné, hogy Magyarországon egy másfajta politizálás kerekedjen felül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Addig, amíg a Néppárti többség az orbáni voksokkal van meg vagy közülük valakibe nem mar bele túl nagyot, addig a Vezér védett állatnak minősül a Néppárt falkában. (Vigyázz Tömjén, erre a vadra nincs kilövési engedély---még. Ha pedig lesz, akkor benneteket fog először a puskacső elé lökni.)
A voksok száma ott is felülírja az erkölcsi kérdéseket. Addig marasztalni fogják, amíg menthetőnek itélik a világ előtt. Viszont az első,
de már túlzó stiklije esetén szívfájdalom nélkül mehet a szemétdombra. ( Az EU ultrajobb csűrhéje kebelére.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.