Már több, mint 700 napja per,- és ítélet nélkül börtönben ül dr. Czeglédy Csaba, és még senki nem ismeri a bírót, aki ezt jóváhagyta! 2 napja egy eljárási furcsaságról Czeglédy letartóztatásának meghosszabbítását illetően, ahogy mi is, több lap is beszámolt. Összejátszást mutat, melyben érdekes szerepe lehet a bírónak is..

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Jozefina: Nem éppen a jogállam ismérve az ítélet nélküli kétéves fogva tartás, méghozzá a Csillagban, a nehéz fiuk között. Legalább is valahol ezt olvastam, hogy ott van! Ez diktatúrákban szokás, ami ugye, nálunk nincs!Nincs???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Most azert egy kicsit pipa vagyok Gyurcsanyra, mert mivel a Csaba miatta van elozetesben - ill. nem egeszen miatta, de ha nem Gyurcsanyhoz lenne kotheto a kolcson, akkor mindenki leszarna annak a 11 embernek ki nem fizetett bert, - szoval Gyurcsanynak mar regen el kellett volna mennie a Hagai Nemzetkozi Birosagra jogorvoslatert, mert ebben az esetben tokeletesen tetten erheto a vastag torvenytelenseg: amiben vezeto szerepe van poltnak, orbannak, trocsanyinak, es MINDENKINEK, aki ezzel az uggyel valamilyen formaban kapcsolatba kerult, mint torvenyhozo ill. - vegrehajto.

Gyurcsany, MENJ MAR KULFOLDRE EGY PARTATLAN BIROSAGRA AZ IGAZSAGERT!
bencemacska
@karma1: ma,11:43
Csak akkor lehet nemzetközi bírósághoz fordulni, amikor már minden hazai jogorvoslati lehetőséget kimerítettek. És még utána is sokat kell várni, mert sok az ügy!
Tátray és Császy ügye már talán fel van terjesztve. Bár amikor börtönbe kellett menniük,
még itthon kellett valamilyen fellebbezést - persze mindenki tudta, hogy feleslegesen - lefolytatni.
Lehet, hogy már ott az ügyük, azért engedték házi őrizetbe őket!
Egyébként pár perce hallottam - de csak fél füllel - hogy megbüntették Gy.F. feleségét a Czeglédynek adott kölcsön miatt!
karma1
@bencemacska: Igen, itt van mar a cikk is valahol, de sejtem, hogy Klara asszony nem fogja annyiban hagyni, mert nem a cege penzebol adott neki kolcson, hanem a leadozott sajat nyeresegebol, amihez senkinek a vilagon semmi koze. Es ebbe meg kuszaszem sem fog tudni beleszolni.
Ugy latszik, orbanek nem nyugszanak, helybe mennek a lofaszert, de ugy kell nekik...
Arrol nem hallottam, hogy olyan megkotesek lennenek, hogy nem mehetnek addig nemzetkozi birosagra, amig nem jatszottak le hazai palyan a "meccset", hiszen itt eppen arrol van szo, hogy az egesz per az elejetol kezdve hamis vadra epul fel, rosszul es torvenyellenesen lebonyolitott kirakatper kereteben.
Ha pedig errol van szo, akkor elmeletileg sohasem fordulhatnanak nemzetkozi birosaghoz, mert ennek az ugynek nincs es nem is lehet hivatalos JO lezarasa Magyarorszagon eppen azert, mert az alapoktol kezdve koncepcios perrol beszelunk.
Itt nem lesz sohasem jogeros itelet, mert meg azt sem tudja Czegledy, hogy hivatalosan mivel vadoltak meg,... Es az mar eleve egy szarvashiba volt, hogy peldaul jogtalanul tartjak fogva, indoklas nelkul hosszabbitottak meg, es kihallgatas nelkul tartjak fogva ilyen hosszu ideig Czegledyt.
Szoval szerintem MUSZAJ lenne elmenni Hagaba...
Ezzel a jegybanki buntivel Klara asszony szamara csak ki akarjak ugratni a nyulat a bokorbol, de szerintem erosen torokot fogtak a Gyurcsany hazasparral - legalabbis remelem...
orban egyedul Gyurcsanyt es a kimuvelt emberfokbol allo DK-t keptelen kikezdeni, mint az egyetlen TENYLEGES ellenzeki partot. A DK-nak kene akkorara nonie, mint a Jobbik volt,.(mert a jobbik letszamban a legnagyobb ellenzeki partja volt orbannak, de sajatmagukat vertek szet toroczkai segitsegevel)
Desischado
Az egész törvénytelen, úgy ahogy van. Remélem, Hága lesz az ügy vége.
bencemacska
@karma1: ma, 00:39
Itt a válasz a kuszaszemnek:
hvg.hu/itthon/20180814_Dobrev_Klara_a_jegybanki_buntetes_az_orbani_politika_resze
karma1
@bencemacska: Koszi, mar olvastam... Hat asszem, rossz helyre nyult rendesen a puhos...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.