A tőle megszokott keresetlen egyszerűséggel adta vissza a nők és férfiak közti méltánytalan megkülönböztetést a szocialisták választmányi elnöke – talán a politikustól elvárható megfogalmazáshoz képest túlságosan is plasztikusan. Egy pillanatra még az ATV műsorvezetője, Kárász Róbert is meghökkent, de kezelte a reggeli közéleti műsorba becsúszott „cici” szó elhangzását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
téved, mert az igazi gond az az, hogy nincs fütyije! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
téved, mert az igazi gond az az, hogy nincs fütyije! =))
sokanvagyunk
@RonaGyuri: ...viszont több esélye van arra, hogy több is legyen neki, mint neked vagy nekem. :)
Hellcat
Ez az a téma, amiről annyi vitavideót láttam már mint a szemét...és kb mindegyikben ki lett mondva, hogy ez az állítás baromság.
36
"Cicim". Hoppá. Kunhalmi szexista kijelentést tett.
:)
Feministák! Lehet kezdeni sikítozni.
csak úgy....
@Shikari: ...akkor végre értem,hogy te miért "jelzel" naponta ! :) azt tudtad tibim,hogy csak a nagyon pici kutyák szeretnek magosra pisálni,a föltételezett ellenség megtévesztése végett!?;)
RonaGyuri
@sokanvagyunk: kétségtelen, bár tartok tőle - én legalább is csak akkor segítenék rajta - hogy csak akkor, ha a száját nem beszédre használja! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.