Úgy tűnik, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszere erősebb, mint valaha. A Fidesz országlásának haszonélvezői szinte minden olyan területet az ellenőrzésük alá vontak, melyek pénzt fialnak, vagy erős befolyást biztosítsanak a jövőben. Az ellenzék pártjai vagy a sebeiket nyalogatják, vagy egymás…

Forrás: szeka.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: „Az egész kultúrharc igazából izzadságszagú pótcselekvés.”

A derék szeka.blog meglehetősen lehangoló képet fest, de szerintem még így is optimista

A „TÉNYLEG TELJESEN REMÉNYTELEN ORSZÁGBAN ÉLÜNK?” című bejegyzésben van számos telitalálat:
„A Fidesz országlásának haszonélvezői szinte minden olyan területet az ellenőrzésük alá vontak, melyek pénzt fialnak, vagy erős befolyást biztosítsanak a jövőben. Az ellenzék pártjai vagy a sebeiket nyalogatják, vagy egymás ellehetetlenítésén fáradoznak”
„Megalázott sajtóval, kivéreztetett oktatással és egészségüggyel, propaganda célokra használt sporttal, az oligarchák csettintéseire működő gazdasággal vág neki a negyedik Orbán-kormány annak a parlamenti ciklusnak, melyben már biztosan nem érvényesülnek a klasszikus plurális demokráciákra jellemző szabályok. Az ellenzék annyira sem tudja majd fékezni a kormányzati akaratot, mint eddig, a bírók, az ügyészek, az alkotmánybírák már alig tudnak (vagy akarnak) fejtörést okozni a hatalom embereinek, a szakmai szervezetek pedig sokkal szervilisebbek lesznek, mint eddig. Van egyáltalán remény arra, hogy ne térdig meghajolva járuljanak a kormány elé azok a szakmai, intézményi vezetők, akik valaha a kormányzati ellensúly garanciái voltak?”
Ami pedig a kifújó lendületet illeti, nos ennek nem látszanak a nyomai, sőt inkább a mi kitartásunk, reménykedésünk csökken! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@Nessy: Barátkozni lehet vele csak ne költöztesse ide a népét.
wpym
Amíg nincs rend az országban, amíg nincs visszaszerezve az ellopott vagyon vagy 100 év kényszermunkára ítélve a rabló banda és az őket kiszolgáló gazdasági háttérelit (így nem tudnák élvezni a lopott javakat), amíg az ország és a társadalom nincs új alapokra helyezve, amíg nem valósul meg valódi renszerváltás, nos addig a válasz: igen. Ennyi.
Nessy
@1magyar: Ha esetleg van pénzük kötvényre, akkor nem igazán kérdeznek meg se téged, se engem!
szaboria1
@1magyar: Vajon hány török leszármazott lehet itt nálunk a 150 évük miatt. Lehet, hogy sok van aki nem is gondol rá ki lehet a felmenője.
Rockxy
Van néhány károgó seggfej, aki reménytelen.
A többiek okésak.
Rockxy
@Jozefina: "De ha már valóban látványosnál kevesebb pénz érkezik az EU-ból..."
piketty.blog.lemonde.fr/2018/01/16/2018-the-year-of-europe/
Ha tudod értelmezni a grafikont, kiderül, hogy mennyi pénz érkezik és mennyit visz a nyugati szivattyú.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.