Kitüntették a demográfust, akinek a nevéhez fűződik a gyermekek szavazati joga, amit a gyermekek nagykorúsáig a szülők gyakorolhatnak. Mi jöhet ezt követően? Erről ír a legfrissebb HVG hetilap.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ismerjük a mocskos hátsó szándékot. A befolyásolható, elmaradott, közmunkával zsarolt szegény, nem az idén barnult honfitársainknak sajnos sok gyereke van. A szülők szavazata nagyon olcsón kapható, a purdéké még annál is olcsóbb lesz.
Macskaszem
Ismerjük a mocskos hátsó szándékot. A befolyásolható, elmaradott, közmunkával zsarolt szegény, nem az idén barnult honfitársainknak sajnos sok gyereke van. A szülők szavazata nagyon olcsón kapható, a purdéké még annál is olcsóbb lesz.
tudode
Ez is hiányozhat/het még a POCAKNÁCI étlapjáról, már hét éve FÁJDOGÁL rá a műfoga az un. GYŐZTES KOMPENZÁCIÓ mindent visz a MARHAPÖRKÖLT melléje!!!
.

---- Fideszesek is hüledeznek a gyerekek után járó szavazat ötletén
.
www.origo.hu/itthon/20110216-gyermekek-utan-jaro-szavazat-kerdese-az-alkotmany-vitajaban.html
.
----- Ez a cikk 7 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.------
..
""" Bár a kormány által indított alkotmányozási körkérdésben is szerepel a gyermekek után járó pluszszavazat kérdése, még fideszes képviselők is azt mondják, hogy ennek az ötletnek alig van támogatottsága. "Annyira nem vagyunk populisták, hogy ezt megtegyük" - mondja egy kormánypárti képviselő, mások pedig azzal érvelnek, hogy e nélkül is kimutathatja a kormány, hogy fontosnak tartja a gyerekeket.""""
.
Kiderül, ha beborúl, hogy ELAVULT-e ez a tini álma!
Rockxy
Ez megint a terelés valamilyen érdekből.
Mi van a devizahitel miatt kilakoltatott emberekkel?
És mikor lesz megoldás azoknak, akik még tartoznak 10szer annyival, mint amennyit felvettek?
De tudjuk, hogy a szaros pelenka, meg a keresztes zászló, a genderszak, meg a csecsemők jogai fontosabbak.
Commenter
@Macskaszem: számítsd hozzá, a határon túli gyerekek szavazati jogát is. Gondolom, ezek után a gyermektelenektől majd elveszik a szavazatot és a gyerekesek helyettük is duplán szavazhatnak.
kokopelli
@Commenter: ...a szülők meg eladják a gyerek szavazatát!? Hány "féldekásat" ér
egy gyerekszavazat a "mozdonyszőke" (by Hofi) polgártársaknál? ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.