A magyar kormányfő mindenképpen nyert az Európai Parlamenttel folytatott vitával, bármi legyen a szavazás kimenetele – mondta a tízmillió politológus országának többsége. Ők valószínűleg nem gondolták át, mi következik a Sargentini-jelentés elfogadása után. És talán nem gondolta át Orbán Viktor sem. Elemzés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
a more-vel már nem csak nekünk, de Európának is tele van a fasza...
dodóka
a more-vel már nem csak nekünk, de Európának is tele van a fasza...
papa.49
Mindenesetre ez már ,,megrendítő,, erejű ütés volt a telefosott zokninak, látható a pofáján maga alatt van vagy 50 emelettel !!!
RonaGyuri
Orbán esetében ennek nem csak a bugyuta akarnoksága, de szellemi retardációja is akadálya! n=))
dr. prédikátor
A cigus fecalicust ezt a szellemi toprongyot rendesen helyre rakták! Ha volna benne egy szemernyi intelligencia ,mondom ha volna benne , most azonnal menne GRácba és LEMONDANA!!! de ebben a féregben egy hangyafasznyi becsület sincs!!!CIGUS FECALICUS !ROHADJ MEG!!!
namihami
Magyarországot miért kellett volna megvédeni? Mo.-ot senki nem bántotta. Az Orbánt pedig ki nem sz@rja le? És ez a számláló mától 448-cal biztosan ugrott.
tudode
A "falusi gyerek" EP SOROS elnöksége óta megtekintettem az EU plenáris üléseit!
..
Öröm volt LÁTNI a Sangentini jelentés ELFOGADÁSA utáni HANGULATOT az EP-ben, erre "csak" akkor volt példa, amikor a "falusi gyerek" úgy, ahogy MEGNYERTE a választást, még akkor is amikor már CSAK KALÓZKÉNT győzte le az országát!
.
www.youtube.com/watch?v=O44EgpCk6GU
.
Ilyen az ÉLET ISKOLÁJA, egyszer itt, ott GYŐZELEM, aztán a GRÁNIT SZILÁRDSÁGÚ MÁRIS SZOMSZÉD revíizióra szorólgat/get!
.
Köszi KÜLHONIUAK, nem ti szagoltatjátok ezt a BÜDÖSKE VIRÁGOT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.