A kormányfő elismételte múlt heti állításait az informális EU-csúcs előtt is. Szerencséje van, mert legalább a Sargentini-jelentés miatt nem kell most magyarázkodnia.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ajaj! Sokat lehetett napon szeretett vezérünk!
anima
Ezzel az erővel azt is mondhatta volna, hogy Magyarország Európa vezető hatalma.
Mondjál még sok ilyet, és hamarabb jön el a vég(ed), mint bárki gondolta volna.
Ja, és találkozzál Putyinnal, meg az iszlám országok diktátoraival kéthavonta.
Az is sokat segítene az eltűnésedben a történelem szemétdombján - végre végleg.
dr. prédikátor
Olvastam:
BOTRÁNY! Ép ésszel felfoghatatlan, amit Orbán Ráhel üzent a szülőszobából kizavart kismamának! Szavait ezrek osztották meg és még többen háborodtak fel rajta! - Kérjük Oszd meg, ha szerinted is felháborító, hogy itt tart ma az ország!

Ahogy arról tegnap több média oldal, köztük mi is beszámoltunk, Orbán Ráhel a Szent Imre kórházba ment be szülni és hozta világra egészséges gyermekét. Ám ezt felháborító jelenetek tarkították, mégpedig az, hogy Orbán Ráhel és az orvosai szó szerint kizavartak egy szintén ott szülni készülő kismamát, aki ennek a jogos felháborodásának hangot adva tegnap nyílt levelet írt.

Ez Orbán Ráhelhez is eljuthatott, aki most a következőt üzente az őt állítólag "lejárató" nőnek. Szavait változtatás nélkül idézzük a facebook oldaláról, a bejegyzését időközben el is távolították. (vajon miért?!)

"Kedves kismama! Mély felháborodással olvastam a rólam terjengő lejárató hangvételű írását, amit tegnap tett közzé. Kikérem magamnak a vádakat melyet rólam formált, vélhetően a vajúdás feldúlt állapotában volt Ön is, ahogy én is szintén úgy érkeztem a kórházba. Előzetesen leegyeztetett foglalásom volt és a főorvos Úr biztosított arról, hogy a lehető legjobb kezelésben fogok részesülni, ha eljön a nagy nap. Ami tegnap nálam is eljött. Életemben immár másodjára. A Miniszterelnök lányaként úgy gondolom egyáltalán nem meglepő ami és ahogy történt, hisz erre számítani lehetett, hogy az előzetesen megbeszéltek szerint különleges bánásmódban részesülök majd. Sajnálom, ha az igazság Önt így felzaklatta."
Kismamai tisztelettel, Orbán Ráhel
Válasz:" Kedves Ráhel! Én véletlenül sem szerettelek volna lejáratni. Nem konkrétan a személyed ellen irányul a felháborodásom, de mégis mit szóltál volna, ha fordítva történik az eset? A vajúdásom kellős közepén bejelentik, hogy én abban a szobában nem hozhatom világra a gyermekem, ugyanis a mélyen tisztelt miniszterelnök úr lányának kiemelt kényelmet és figyelmet ígért meg a főorvos, ezért innentől kezdve én...
dr. prédikátor
" Kedves Ráhel! Én véletlenül sem szerettelek volna lejáratni. Nem konkrétan a személyed ellen irányul a felháborodásom, de mégis mit szóltál volna, ha fordítva történik az eset? A vajúdásom kellős közepén bejelentik, hogy én abban a szobában nem hozhatom világra a gyermekem, ugyanis a mélyen tisztelt miniszterelnök úr lányának kiemelt kényelmet és figyelmet ígért meg a főorvos, ezért innentől kezdve én nem kívánatos személy vagyok a szobában. Milyen igazságról beszélsz te? Felháborító, hogy ebben az országban mindenki csettintésre ugrik nektek...Én eddig nem ástam bele magam a politikába, de amikor ilyen gusztustalan, igazságtalan dolog történik az emberrel, ezt nem hagyhatja szó nélkül! Ezúton szólítok fel minden jóérzésű magyar embert, hogy egy megosztással fejezze ki az, aki szintén elfogadhatatlannak és igazságtalannak tartja a történteket. Bizonyítsuk be a 'királyi családnak', hogy elfogadhatatlannak tartjuk az ilyen és az ehhez hasonló visszaéléseket és ezt a bődületes korrupciót, amit a milliárdos politikusok megengednek maguknak! Ezúton követelem, hogy Orbán Ráhel nyilvánosan kérjen tőlem és a családomtól bocsánatot a durva megaláztatás miatt. Hálásan köszönöm, aki segít nekünk"
dr. prédikátor
Egy újabb sztori a szaros pelenka után a Rühelkéről!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.