Ömlenek a hírek a Kartonpack körüli zavaros elemekről: a Kulcsár-ügyről, eltiltásokról, be nem jegyzett részvényesekről, vagyonelkobzásról, bennfentes kereskedelemről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Mi van srácok ha NINCS MIT, akkor egymástól kell csóri-KÁZNI a vissza babaruhát is!!
.
Annyi Kft-je, Bt-je van a NER-lovagoknak!
.
Igen ám, csak nem a csóró LAKOSSÁG SZOLGÁLATÁBAN, mivel háztartási javításokhoz LEPKEHÁLÓVAL lehet csak szakembert fogni, miközben a ner-lovagok HARCOLNAK az un. alkotmányos ADOMÁNYÉRT, amelyhez NE NYULKA PISZKA LENNE, ha illedelmesen megkérdeznék, hogy LEHET-E lopkovicsolni!
Klubtag
Kis magyar abszurd...ebben minden résztvevő, mentalitás, cselekmény benne foglaltatik, mely a tisztességes versenyen alapuló üzleti élettől oly messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. De nincs is min csodálkozni - Mo-n ez számít etalonnak és ezt finanszírozza 15. éve az EU, nem véve tudomást a közelgő romboló veszélyről. Kár értünk és kár értük is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.