A Budapesten élők ötször gazdagabbak, mint a Pest megyével szomszédos Nógrád lakosai. Sokkoló előadást tartott a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója, Vándor Balázs a Közgazdász-vándorgyűlésen. Kiderült, hogy a leggyakrabban nézett jóléti mutató, az egy főre eső GDP 3,6-szor olyan magas Budapesten, mint Szabolcsban, és 4,7-szer olyan magas, mint Nógrád megyében - írja a Portfolio. Az ügyvezető igazgató arról is beszélt, hogy míg az egy főre jutó GDP az uniós átlaghoz képest Budapesten 136% volt, addig ugyanez Nógrád megyében mindössze 29%, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében pedig 38%. Bár az Európai Unió és a Növekedési Hitelprogram próbált segítséget nyújtani, a pénz itt már nem segít: a vállalkozóknak ott van magas beruházási kedvük, ahol már eleve nagy a jólét, ez a meglévő különbségeket csak tovább erősíti.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Attól függ, hogy a körtét a seprűvel átlagolják.
.
Nem annyi az annyi, NER-lovagok nélkül, még a tisztes szegénységet sem érik el, csak egy szt családot nézzük:
.
----- Három év alatt 4,4 milliárdot vett ki cégéből az Orbán család.
g7.hu/allam/20180605/harom-ev-alatt-harommilliard-forintot-vett-ki-cegeibol-az-orban-csalad/
.
És hol vannak a "régi csibészek" által elkommunizál lóvéktól az un. GAZDAG TÉRSÉGEK, sehol, a kukában kotorásznak, stb. stb.
.
CsipkeRózsa
Stílszerű:

Vándor Balázs a Közgazdász-vándorgyűlésen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.