Gázkereskedő-céget alapított Kertész Balázs, aki hivatalosan már Svájcban lakik, de gyakran látják gellérthegyi luxusvillákban megfordulni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ezt miért nem engedi beküldeni? Első orbikormány erőltette a felső oktatást és szinte szüntette meg a szakmunkás képző iskolákat! Ezek után miről beszél? sztarklikk.hu/kozelet/orban-europa-akkor-nyeri-vissza-ujra-az-erejet-ha-mi-neveljuk-fel-es-kepezzuk-ki-a-vilag-legjobb-szakmunkasait/342643
papa.49
Még egy ,,éhes száj,, akkor emelkedik a gáz ára !!!
division
Nekem semmi bajom az életemmel szerencsére, de ha újraszületnék csakis gázzal foglalkoznék, mit nekem holmi vállalat vezetés meg szabadalom, semmit nem ér pl. egy gázszerelő szakmához képest, nem gondoltam volna mikor belevágtam a nagybetűs életbe hogy ez ennyire felvirágzik majd 2010 - től:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.