Orbán Viktor a feleségével, Lévai Anikóval és lányával, Ráhellel érkezett a kötcsei piknikre kora délután. A szokásosnál is nagyobb volt ma várakozás Orbán Viktor beszéde elött Kötcsén a 18. pikniken, ahol a politikusok, kormányzati szereplők - Rogán Antal, Kásler Miklós, Harrach Péter - mellett ott van Schmidt Mária, Andy Vajna, Szőcs Géza, Fekete György, Parragh László, Rákay Philip, de állandó vendég Schmitt Pál volt államfő és a felesége is. (Németh Szilárd már délelőtt posztolt a Facebookon, a csapatával malacpofát főzött ebédre.)

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Malacpofát :) Nem elég, hogy nek az van??!!!
Manfred Weber frakcióvezető, aki a bajor CSU elnök-helyettese és Várhatóan Junker utódja nagy valószínűséggel orbán mellett lesz, miután az ő leendő pozíciója is függ a fidesz-kdnp EU képviselőktől!!! Már most nem szimpatikus ez a hozzáállása!! Remélhetőleg az EU képviselők többségének nem ez lesz a meghatározó tényező!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.