Már amennyiben azokat nem lehet tárolni. Ha lehet, akkor azt a helyi önkormányzatnak vagy rendőrségnek kell tárolnia. És mindig, mindenről részletes jegyzőkönyvet kell felvenni. Jelentős feladatokat szabadít saját szerveire az állam a hajléktalanság betiltásával, írja a Napi.hu. A Magyar Közlöny 2018. október 2-i számában jelent meg a 178/2018 (X. 2.) kormányrendelet "az életvitelszerű közterületi tartózkodás szabályainak megsértése szabálysértéssel kapcsolatban közreműködő egyes szervek kijelöléséről és feladatairól", amelyből kiderült, hogy október 15-től, amikortól betiltják a hajléktalanságot, a szabálysértésen ért hajléktalanok ingóságait tárolnia kell majd a helyi önkormányzatnak vagy rendőrségnek. Erről az illetékes szervnek határozatot kell majd hoznia, a határozatban pedig tételesen fel kell sorolni az ideiglenesen elhelyezett ingóságok megnevezését, mennyiségét és becsléssel megállapított értékét is. A "tárolhatatlan" ingóságaikat a szabály szerint meg kell semmisíteni...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Jön a tél, még ruhájuk de legyen... A legkönnyebb a legkiszolgáltatottabb embereket bántani. Egyben a leggyávább cselekedet is. Ha jól tudom, magántulajdon védelme őket is megillet. Ez is Alkotmányt helyettesítő, alap törvényben kikötött GARANCIÁLIS JOG! Akkor most mi is van Viktátor?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
@picike1: "minden ingyenélőt meg kell szüntetni" ezt fejtsd ki nekem, mi legyen a hajléktalanokkal?
kripton
@Manhattan: 13:03

Feltételeket állítani, bármiféle segély, juttatás csak azok teljesítése esetén.

Van még kérdésed?
picike1
@Manhattan: el kell vinni munkára meg szállásra vagy megyen lakásba és fizeti a bérleti dijakat ne csak velünk legyen jogotok ki lakoltatni aki fizetett is akkor visszafelé is igaz legyen !
kripton
@Manhattan: Visszaolvastam. Téged sem kérdezett senki, mégis beszótá.

Ez itt egy nyilvános vitafórum. De nem csak neked lipisikém.
dr. prédikátor
Olvasom a hsz eket és elcsodálkoztam hogy mennyi "együtt érző empatikus ember" él ebben az országban!Szinte hihetetlen!!!Gratula !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.