Az egészségbiztosítási alapkezelő szerint radikálisan sikerült csökkenteni a várólisták hosszát. Szerintük a tervezett időpontokat nem lehet a ténylegessel összevetni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Szemészetre egy hónappal ezelőtt kértem időpontot egyik családtagunknak, szemfenék vizsgálatra. 2019. május 13. napjára kaptam a legközelebbi időpontot.
Természetesen már megtörtént a vizsgálat magán szemészorvosnál, aki 2 perc vizsgálatért (belenézett a szembe ilyen világító nagyítóval) 4 ezer forint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@kishonda: Nálunk minden hónap 10.-én lehet a következő hónapra időpontot kérni az egyik szakrendelésre. Telefon eltüntetve. 9 óra után mehetsz haza, majd talán a jövő hónapban. Ja, és ez Budapest.
A 45 napos szürkehályog műtéti időpont, még nekem, mint volt eú dolgozónak sem jött össze. majdnem 60 lett belőle. Az tény, hogy a másik szemem operációját 6 hétre jegyezték elő, mert az a kötelező várakozási idő. Persze, a VIP ellátáshoz érthetően ragaszkodnak hazánk nagyjai, bár nekik a magánrendelés kifizetése sem volna gond!
De megérdemeljük! Amikor az egészségügyben valaki felemeli a szavát, nem állnak mellé sem a kollegák, sem a betegek.
yazo64
@papa.49: Ha olyan rózsás a helyzet mint ahogyan állítják, miért is ragaszkodnak annyira a VIP ellátáshoz?!
papa.49
@yazo64: Ezt csak a BIRKÁIK KAJOLJÁK MEG ÉN NEM !!!
kisrigó
Lehet itt hazudozni, de mindenki mást tapasztal. Már az időpont kérésre is időpontot kell kérni, de az igazság nem zavarja ezt a nímandot! Ja, beteg vagy elmegy magánorvoshoz vagy "megszokja" pl. a térdfájást, vagy megpusztul! Lehet választan, a számokkal bűvészkedni!
karma1
Dehogynem lehet,... Sot, ossze is kell vetni... Minden kesoi idopontra kiirt mutet egyenlo a NEPIRTASSAL... Es ezert senki mas nem teheto felelosse, csak az, akinel a kassza kulcsa es az intezkedes joga van, - ez pedig nem mas, mint az Eloisten egyszemelyes uralkodo - orban viktor! kuszaszem nem lophatna az o engedelye nelkul, kasler nem rugathatna ki hires orvosokat, tudosokat a munkahelyukrol , ha erre nem orbantol kapott volna egyenesen utasitast (nem is engedelyt)...
Innentol lehet majd gyanusitottkent tanuvallomasokat tenni a birosagon.
Majd ha egyszer lesz valodi legfobb ugyeszunk, aki az igazsag kereseset tartja fo munkapontjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.