A Mirotvorec azt állítja, hogy az orosz titkosszolgálatoktól lopták el az ukrán-magyar kettős állampolgárok adatait, és még dolgoznak a lista bővítésén. Folytatódik a nemrég kirobbant magyar-ukrán konfliktus: csütörtök reggel Szijjártó Péter arról beszélt, hogy Ukrajnában gyűlöletkampány folyik a magyarok ellen. A külügyminiszter azt mondta, kizártnak tartja, hogy az ukrán államnak nincs köze a feltételezett ukrán-magyar kettős állampolgárokat listázó szélsőséges honlaphoz. A Mirotvorec nevű weboldal korábban több száz olyan kárpátaljai magyar állami vagy önkormányzati tisztviselő személyes adatait tette közzé, akikről azt állítják, hogy kettős állampolgárok.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azért lássuk be vannak itt kérdések bőven
RonaGyuri
azért lássuk be vannak itt kérdések bőven
RonaGyuri
@RonaGyuri: Azért lássuk be vannak itt kérdések bőven

főleg a szöveg és szitú értelmezések körül

Kezdjük azzal, hogy a ki kezdte dolog a szokásos homokozás szintű kérdés, de az, hogy ki szította a dolgokat bugyuta „gyűlöletkampány ”-ával az nem kérdés, a mi drága jó külgarázdánk.
Ami pedig a konkrét ügyet illeti, a helyzet az, hogy ártunk és qurmányunk helyében a listázgatásokat azért nem nagyon fírtatgatnám, hisz kedvenc szórakozásaik közé tartozik olyannyira, hogy az adat-buci Attika nevű ócska párt-fityere is időnként kénytelen megcsóválni azt az okos kis fejét! =))
Ami pedig a forrást illeti a portál állítása – ez sem ismeretlen nálunk – sokkal relevánsabb. S bizony izgalmas kérdéseket vetnek fel: hogy lehetett az adatokat megszerezni „az orosz titkosszolgálatoknak”
Madácsi Pali
Ez van ha a szakmaiság sokadrangu az elv(telen) hűség mögött az elháritás terén is. Ne legyenek kétségeink, nem csak a kettős állampolgárságra vonatkozó "titkaink" vannak orosz kezekben, Viktor Voktorovics Gecikov több száz évet érő stiklije is ott vannak.
RonaGyuri
Elgondolkodtam

igaz a barátság intézménye körüli mondásokkal mindig voltak gondjaim

Szeretem a mondásokat, sőt ha van rá időm és főleg türelmem, akkor az eredetét is megvizslatom. Egy japán mondást kaptam ma reggel: „When the character of a man is not clear to you, look at his friends”!
Nos én úgy gondolom, hogy ez valamivel több, mint a magyar madarat tolláról … At igazat megvallva úgy érzem, hogy a nem „egyértelmű jellem”-re talán az ellenség még egyértelműbb, de együtt a kettő biztosan!
Persze – ahogy szoktam - ebben is aktuális, a mai magyar rögvalóságra utaló tanulságot vélek felfedezni. Ha belegondolunk (bár ha meggondolom annyira nem is kell megerőltetni magunkat, hisz a polgári európai kultúra mocskolása mindennapos) a mi derék Szájjártatónk világ-nekirontásában fedezhetünk fel érdekes momentumokat. Arra, hogy a kettő együtt mindent tisztát eklatáns példa a keleti szomszédunk, Ukrajna esete. Akik ugye nincsenek igazán jóba az örök megbonthatatlan barátunkkal! =))
Nyírfa
Két problémám is van a hírrel kapcsolatban. Az első az, hogy sajnos, lehet valóságalapja. A másik pedig, hogy meg sem vagyok lepődve, ugyanis a cselekedetei alapján eddig is hazaárulónak tartottam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.