A sportág egyik legeredményesebb magyar képviselőjét futás közben támadta meg egy ismeretlen férfi.

Megverték és meg akarták erőszakolni Makai Viktória ultrafutót

Fotó: Facebook

Makai Viktóriát a férje mentette meg – írta meg a Zoom.

Facebook-posztban számolt be ijesztő történetéről Makai Viktória, Magyarország egyik legeredményesebb ultrafutója. A poszt szerint vasárnap este, futás közben támadta őt meg egy ismeretlen férfi, aki meg akarta erőszakolni, de ezt végül nem tudta megtenni, ezért összeverte a futót.

Vasárnap este az otthonunktól néhány száz méterre megtámadott egy férfi, és szexuális cselekedetre kényszerített. Mivel kiabálni és menekülni próbáltam, ezért megvert. Jelenleg kórházban vagyok, a körülményekhez képest jól. Az arcom elég halloween-kompatibilis, a szemem körüli hematómán ma látok ki először. Köszönöm a férjemnek, hogy elindult elém, Istennek, hogy megmutatta, merre menjen, hogy odaért egy erőszakos közösülés előtt, és megmentette az életemet

- írta Makai Viktória a Facebook posztban

Hozzátette:

Az első születésnapom szerint 38 éves vagyok, egy autóbalesettől számított második születés nap szerint márciusban leszek 30, a harmadik születésnapom tekintetében 2 napos.

A kétgyermekes futónő azt is leírta, hogy mindez családi házuktól néhány száz méterre történt, és a férje mentette ki a támadó kezei közül.

A rendőrség az elkövetőt elfogta, Makai a körülményekhez képest jól van

- írja a Zoom.

Forrás: Zoom

Fotó: Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha elfogták hol van a képe, az ilyennek NE LEGYENEK SZEMÉLYISÉGI JOGAI azok elvesztek mikor a bűncselekményt elkövette !!!
A pofázmányát közhírré tenni mindenki láthassa ki ő !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Soha nem értettem ezt az eszement futást, kihalt környéken! Ha valaki futni akar, akkor az tegye egy sportpályán, fényes nappal, ellenőrzött keretek között.
Az utóbbi időben - mondhatni, a halálbüntetés eltörlése óta - egyre több a gonosz, gyilkos hajlamú ember - vagy csak szabadjára engedik ösztöneiket, hisz komoly büntetést soha nem kapnak, legfeljebb befejezett cselekménynél. Az meg, ugye, nem segít az áldozaton és a hozzátartozóin!
papa.49
Ha elfogták hol van a képe, az ilyennek NE LEGYENEK SZEMÉLYISÉGI JOGAI azok elvesztek mikor a bűncselekményt elkövette !!!
A pofázmányát közhírré tenni mindenki láthassa ki ő !!!
egyember
@vacsi: "... otthonunktól néhány száz méterre ..." A környék tényleg kihalt lehetett, a kardfogú tigris, meg a masztodon biztosan kihalt ... vagy kihalófélben van.
Shikari
Heréljék ki és lökjék vissza a putriába. Ennyi elég is lennem
papa.49
Ha valamiben ebben értelme volna szembe menni az Unióval, a bűnözők megjelenítésével kapcsolatban !!!
Yoda69
orbannak az ilyenektol kellene megvedeni a magyar embereket nem pedig a nem letezo migransoktol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.