Szavakban már fellép az illegális migráció ellen az EU, de a valóságban inkább csak átcímkézi és legalizálja – erről beszélt Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

Az EU szerint a migráció jó dolog, csak kontrollálni kell. Ennek az eredménye pedig jól látszik Nyugat-Európa nagyvárosaiban, ahol megfigyelhetők az etnikai és kulturális változás drámai következményei

- mondta a szakértő.

Szavakban úgy tűnik, a kötelező kvóta is megszűnt, de közben egy sokkal durvább megoldás jöhet: a migránsok automatikus, kötelező átvételének tagállamokra kényszerítése

- jegyezte meg az Alapjogokért Központ igazgatója.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tudjátok miért lett ez a Móka-miki az AK vezetője? Mert személyeben demonstrálja, hogy hazánkban alapjog hülyének lenni (sőt gátlástalan gazembernek is.)
Eladott Ország
Lánczi Tamás, Szánthó Miklós (Alapjogokért Központ), Schmidt Mária, Bayer Zsolt, Kiszelly Zoltán, L. Simon László és még számos világhírű és méltán népszerű blogger valamiért csak megfelelő díjazás ellenében élteti Orbán Viktort és szidja az aktuális ellenséget. Ingyen nem szeretik a vezérüket.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/bz.png
Az állam (köz)pénzt tol egy alapítványba, az alapítvány támogatja a dr. Szánthó Miklós Géza tulajdonában és ügyvezetése alatt álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft.-t, ami aztán támogatja a dr. Szánthó Miklós Géza igazgatása alatt működő Alapjogokért Központot (a Századvég is támogatja egyébként), ami aztán kiáll a kormány minden hülyesége mellett (tök függetlenül) és követeli a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóvá tételét. Én meg követelem a kormány és a fidesz által finanszírozott, kitartott, eltartott, prostituált szervezetek, központok, alapítványok, sajtótermékek, weboldalak, blogok címoldalán egyértelműen feltüntetni, ha közpénzből kormány és/vagy pártpropagandát folytat az illető szervezet.
a Jogállam és Igazság Nonprofit Kft.-t pedig támogatja a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány (tagok: Balog Zoltán, dr. Kövér László és Borbély Györgyné), mely alapítvány forrását a központi költségvetés jelenti. 2015-ben például 570 671 000 (570,6 millió forint) volt a támogatás összege, amit a költségvetés az alapítványba tolt. Közpénzből, mert mi másból? Ebből a pénzből szerencsére jutott a Jogállam és Igazság Nonprofit Kft.-nek, amely Kft. aztán támogatta belőle az Alapjogokért Központot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.