Fazekas László hosszú levélben indokolja döntését, amelyet a diákoknak és szüleiknek is elküldött, azt írja, levele egy segélykiáltás a többi állami fenntartású iskoláért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Fazekas Lászlót 2013-ban a Magyar Arany Érdemkereszttel tüntette ki Áder János köztársasági elnök a gyermekvédelem, valamint a közoktatás területén végzett kimagasló teljesítménye elismeréseként."
Egészen elképesztő és felháborító, amit ezek a gátlástalan gecik tesznek ezzel az országgal. Ilyen aljas és ostoba kontár hazaáruló kormánya még nem volt ennek az országnak. Amihez nyúlnak az szarrá megy.
De a legelszomorítóbb az, hogy ezt az elenyésző kisebbséget a nagy többség némán tűri.
Ha idejön ez a telebaszott @Shikari: féreg és elkezd libsizni, akkor itt a világvége...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Az a baj, hogy ezt a levelet egyik "főokos" sem fogja elolvasni. Legfeljebb majd az igazgató úrról "kiderítik", hogy nem értett ahhoz amit csinált, és kiskorába belepisilt a medencébe. Egyébként is csak ellenzéki hisztéria , libsi nyavalygás!
Mi viszont megérdemeljük, mert amikor kellett volna nem álltunk a diákok és a pedagógusok mellé!
Akárki próbál bármit, tényleg átment birkába az emberek zöme. Jámboran tűri, hogy megkopasszák, hogy birkaként kezeljék! Még az azonos szakterületek sem képesek kiállni egymásért!
Aki Én
@Shikari: Húzzál már el te beteg szardarab. Egy utolsó senki, egy mocskos hazaáruló, a társadalom beteg ellensége vagy. Se több, se kevesebb.
Egy buta propagandista, egy aljas rendszer kiszolgálója.
Gauntlet
@anima: program? Talán a Qrmánynak volt? Két szóval nyertek: Soros, migránsinvázió.
Ezt ismételgették, keverték végtelenségig.
Gauntlet
@Aki Én: azt se tudja mi a liberalizmus: a szabadságért, a szabadság által létezni - minden zsarnokság, kirekesztés ellen. Mivel ezt gyk kizárja, ezért a diktatúrát ismeri el, azt szolgálja, neki zsarnok kell.
Aki Én
@Gauntlet: Ez egy beteg kretén. Neki kényszerzubbony kell :(
Aki Én
@Shikari: Téged is valami pap dugott ilyen elképesztő hülyére? Ha egyszer itt a valódi többség megindul, futni fogysz geci :)
Ártalmas egy szemétláda vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.