A korábbi hetek melegéhez képest október közepe után beindul az ősz, vasárnap nappal sem lesz 16 foknál melegebb a legtöbb helyen, éjjel viszont 4 fokra is lehűlhet a hőmérséklet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap többnyire rövid napos időszakok mellett általában erősen felhős lesz az ég, északnyugaton lehet valamivel több napsütés.

Megérkezett a hidegfront, esős vasárnap várható

Fotó: pixabay.com CCO

Kezdetben keleten több helyen, másutt elszórtan, a déli óráktól egyre kevesebb helyen valószínű eső, zápor. Az északi szelet a Dunántúlon és északkeleten nagy területen erős, néhol viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között várható.

Késő estére 6 és 12 fok közé hűl le a levegő. Az éjszaka második felében északkeleten, északon felszakadozik, csökken a felhőzet, másutt általában erősen felhős vagy borult marad az ég. Helyenként kisebb eső, zápor valószínű. Az északkeleti, északi szelet még többfelé élénk, helyenként főleg kezdetben erős lökések is kísérik. A hőmérséklet a késő esti 6, 12 fokról hajnalra 4, 9 fokig csökken.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Meg egy nagy lópikulát!
Balaton parton vagyunk, ragyogóan süt a nap, kicsit fúj a szél.
A meteorológusok hol vannak? A szobájukban kémlelik az internetet és hülyeségeket írogatnak??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.