Mi az európai porondon saját álláspontunkért, annak kimondásának a jogáért, Magyarország szuverenitásáért küzdünk – mondta egy interjúban az Országgyűlés elnöke.

Kövér László szerint Macront 3D nyomtatóval hozták létre

Kövér László szerint egy új szakasz kezdetét jelentheti a májusi EP-választás, a küzdelem azonban nem ér véget, totális győzelmet nem fog hozni a valódi európai értékekben hívőknek. Az Országgyűlés elnöke a Magyar Idők hétfői számában megjelent interjúban arról is beszélt, a tágabban vett Közép-Európa jelenthet esélyt arra, hogy Európa eredeti valójában még fellelhető legyen a következő száz esztendőben is.

Kövér László úgy látja, hogy a májusi EP-választással nemcsak a parlament, hanem az Európai Bizottság összetétele is megváltozik, ami egy új szakasz kezdetét is jelentheti, levéve a napirendről a migránsok tömegeinek betelepítését, az Európai Egyesült Államok létrehozásának kérdését. A küzdelem azonban nem ér véget – figyelmeztet az Országgyűlés elnöke, aki szerint a választás nem fog totális győzelmet hozni a normalitásban, a valódi európai értékekben hívők számára. Kiemelte: mindaz, ami Európában történik, nem 2014-ben vagy 2010-ben, se nem az uniós felvételünkkor kezdődött, hanem már évtizedek óta zajlik.

Kifejtette: álláspontjuk szerint az unió a legkedvezőbb érdekérvényesítési lehetősége Magyarországnak, de jelenleg az EU önmagát veri szét. Azok, akik az unió egyedüli letéteményeseinek, megmondóinak tekintik magukat, azok viszik katasztrófába a kontinenst részben a bevándorlás-politikájukkal, részben az írott szabályok áthágásával, az EU föderalista irányba való tolásával.

Kövér László értékelése szerint az olyan politikusok, mint az Európát egyszer és mindenkorra maga alá gyűrni akaró háttérhatalmak által

háromdimenziós nyomtatóval legyártott és piacra dobott

Emmanuel Macron, a liberális megmondóember Guy Verhofstadt, Timmermans vagy a többi "nejlonpolitikus" –, hogy most ne is ejtsenek szót némely néppárti politikusról – az EU sírásói.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Illyés Tibor

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Laca, Laca ritka nagy barom vagy (igen még a tieid közül is kivilágítasz, annyira gáz vagy); az egy dolog, hogy egy kukkot sem értesz a nyomtatáshoz, de a sírásó dologgal sem vagy tisztában! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
Kövér Elvtárs ! Ritka nagy barom vagy te ! Nincs a földön még egy ország , ahol ilyen agyhalottak mint ti ! vezethetnek egy nemzetet mint nálunk !
Borsodi
@Szeparepa2: Annyira jól összefoglaltad,hogy rögtön tudtam kiről van szó.
Ő is különös anyagból lett gyúrva,azaz szarból különleges lény az biztos amit 2006 ban elmondott mára igaz is lett.
azamerikaifiu.blog.hu/2012/12/17/mindig_is_voltak_olyanok_kover_ur
Desischado
köteles! Ti az ország további kirablásáért harcoltok! És te mered másra mondani, hogy komcsi?! Akkor te mi vagy?!
bence
@Desischado: ! Pápán az apja , nagy apja a város legnagyobb kommunistái voltak ! A nagy apjának köszönhetően került be az egyetemre felvételi nélkül ! Bagoly mondja verébre !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.