A főigazgató szerint a sajtóban keringő levél nem szerepelt a kórház nyilvántartásában, Székely pedig több hibát is vétett, amikor azonnali műtét helyett megrendelt egy speciális érprotézist.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Ez az első haláleset az elmúlt nyolc év számláján,vagy van számtalan,csak nem a köz száján?
Dr plágium
Óránként megjelenik egy cikk amiben Andréka mocskolja Székely doktort. Mindez csak azért mert Székely is pályázott a főigazgatói állásra. Ott van az a kibaszott levél amiben felhívják a mb osztályvezető figyelmét 3 betegre! Azt pedig nem hiszem el, hogy SZ. doktor kockáztatta volna egy betege életét. Ha lehetséges lett volna a műtét meg műtötte volna... Csodálkozunk ha elmennek az orvosaink?
Ideje lenne lemondani , Adrékának Káslerrel együtt.
Arról nem szólnak a hírek mi zajlott le a vezír és kásler találkozóján...
Szándékosan tönkre teszik az egészségügyet, vagy ezért is Soros a hibás? Esetleg az elmúlt 8 év? Persze az elmúlt 8 év ami kizárólag stadion, kisvasút építésről szólt. Erdélyben kórházat, iskolát, óvodát építettek, de idehaza nem adtak pénzt egy iskola 1/3 homlokzatára sem. Lehet pöffeszkedni a parlamentben, magángéppel röpködni, az embereket hülyének nézni. De meddig?
Mi lesz ha kiborul a bili és az összes szar rájuk folyik?
6 milliárd van plakát háborúra, de az egészségügyre nincs...
Értem én, a beteg csak viszi a pénzt, ritkítani kell őket...de talán humánusabb megoldást kellene találni.
Qqberci
Legközelebb már a portás fogja elmagyarázni, miért is volt kontár Székely doktor...
papa.49
Az andréka hozzáértését példázza ha valóban ezt mondta, mégis mi a búbánatos lófaszt operált volna a kitágult aorta helyére!!!
Hová kellett volna küldenie a beteget máshová, ez az ország szív klinikája, másutt se lett volna eszköz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.