A migráció morális megítélésével kapcsolatban azonos elvi állásponton vannak a kormánypártok a Cigány Önkormányzatok és Civil Szervezetek Országos Egyesületével (CÖCE), a szervezet biztosította a Fidesz–KDNP-t elvi támogatásáról a jövő évi európai parlamenti (EP) és helyhatósági választáson. – Közös célunk, hogy a bevándorláspárti erők szenvedjenek vereséget – tájékoztatta lapunkat Kósa Lajos a roma szervezet szombati évértékelő …A migráció morális megítélésével kapcsolatban azonos elvi állásponton vannak a kormánypártok a Cigány Önkormányzatok és Civil Szervezetek Országos Egyesületével (CÖCE), a szervezet biztosította a Fidesz–KDNP-t elvi támogatásáról a jövő évi európai parlamenti (EP) és helyhatósági választáson. – Közös célunk, hogy a bevándorláspárti erők szenvedjenek vereséget – tájékoztatta lapunkat Kósa Lajos a roma szervezet szombati évértékelő kongresszusán elhangzottakról. A Fidesz–KDNP önkormányzati választásért felelős országos kampányfőnöke kifejtette:...

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: magyarbakancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Innen tovább nem nyervogni a közmunkán, a szegregált, semmire nem alkalmas oktatáson, a nyomoron. Nem balhézni, ha kiközösítenek benneteket, ha nem kaptok rendes munkát!
Röviden, és érthetően KUSS!! Támogasson benneteket Orbán és Lőrinc barát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Amikor a romák a fideSS-kdnp támogatása mellett foglalnak állást, akkor elfogadják a családi pótlék tízéves szintjét, a soha sehova nem vezető szegregált oktatást és a közmunkát.
Ha a roma vezetőknek ez elég és a romák többsége ezt elfogadja, akkor minden rendben van.
bencemacska
@justhpeter: ma, 11:30
Az a baj, hogy mindig akadnak olyan emberek, akik kiállnak a "roma jogokért" (kollektív jogokért!), holott a fityisz birkák zömét alkotva a többségi társadalom ellenségei!!!
Ők tényleg eladják a jövőjüket egy tál lencséért!
Ezért keménykedik az uralkodó a hajléktalanokkal, mert ott belőlük kevés van! (Nagyobb a családi összetartás!)
Nessy
Innen tovább nem nyervogni a közmunkán, a szegregált, semmire nem alkalmas oktatáson, a nyomoron. Nem balhézni, ha kiközösítenek benneteket, ha nem kaptok rendes munkát!
Röviden, és érthetően KUSS!! Támogasson benneteket Orbán és Lőrinc barát!
bencemacska
@Nessy: ma, 11:43
Igazad van.
Te legalább leírtad, amit én megpróbáltam körbe kerülgetni! /Akit a kígyó megmart,.../
staro2
Akkor legyen így.
Segélyért és társadalmi szolidaritásért mostantól a Lendvay utcában tessék sorba állni.
justhpeter
@Nessy: @staro2: @bencemacska: Azért mindnyájan tudjátok, hogy ez nem így működik, illetve azt, hogy a Lendvay utca is a mi zsebünkből fizet.
Nessy
@justhpeter: Tudjuk, vigye el őket az öreg ördög! De már tele van a hócipőm az itthon két kiló krumplin, a határon túl milliárdokért vásárolt szavazókból, akiket természetesen mi finanszírozunk, hogy aztán Orbánt áldják!
bencemacska
@justhpeter: ma, 12:34
Igazad van, de nekünk is ki kell nyitni a szánkat, hogy tudatosítsuk: a "kisebbségiek" közösből való támogatása nem roma integrálás, hanem szavazatvásárlás!
Commenter
hát nincs semmi "csodálatosabb" annál amikor a kisebbség az etnikum támogatja a rasszista és fasiszta hatalmat. Magyarul sajnos nem jelent meg, de a Tulip Eaters cimű könyv kötelező olvasmány kellene hogy legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.