A migráció morális megítélésével kapcsolatban azonos elvi állásponton vannak a kormánypártok a Cigány Önkormányzatok és Civil Szervezetek Országos Egyesületével (CÖCE), a szervezet biztosította a Fidesz–KDNP-t elvi támogatásáról a jövő évi európai parlamenti (EP) és helyhatósági választáson. – Közös célunk, hogy a bevándorláspárti erők szenvedjenek vereséget – tájékoztatta lapunkat Kósa Lajos a roma szervezet szombati évértékelő …A migráció morális megítélésével kapcsolatban azonos elvi állásponton vannak a kormánypártok a Cigány Önkormányzatok és Civil Szervezetek Országos Egyesületével (CÖCE), a szervezet biztosította a Fidesz–KDNP-t elvi támogatásáról a jövő évi európai parlamenti (EP) és helyhatósági választáson. – Közös célunk, hogy a bevándorláspárti erők szenvedjenek vereséget – tájékoztatta lapunkat Kósa Lajos a roma szervezet szombati évértékelő kongresszusán elhangzottakról. A Fidesz–KDNP önkormányzati választásért felelős országos kampányfőnöke kifejtette:...

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: magyarbakancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Innen tovább nem nyervogni a közmunkán, a szegregált, semmire nem alkalmas oktatáson, a nyomoron. Nem balhézni, ha kiközösítenek benneteket, ha nem kaptok rendes munkát!
Röviden, és érthetően KUSS!! Támogasson benneteket Orbán és Lőrinc barát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Nessy: ma, 11:43
Igazad van.
Te legalább leírtad, amit én megpróbáltam körbe kerülgetni! /Akit a kígyó megmart,.../
staro2
Akkor legyen így.
Segélyért és társadalmi szolidaritásért mostantól a Lendvay utcában tessék sorba állni.
justhpeter
@Nessy: @staro2: @bencemacska: Azért mindnyájan tudjátok, hogy ez nem így működik, illetve azt, hogy a Lendvay utca is a mi zsebünkből fizet.
Nessy
@justhpeter: Tudjuk, vigye el őket az öreg ördög! De már tele van a hócipőm az itthon két kiló krumplin, a határon túl milliárdokért vásárolt szavazókból, akiket természetesen mi finanszírozunk, hogy aztán Orbánt áldják!
bencemacska
@justhpeter: ma, 12:34
Igazad van, de nekünk is ki kell nyitni a szánkat, hogy tudatosítsuk: a "kisebbségiek" közösből való támogatása nem roma integrálás, hanem szavazatvásárlás!
Commenter
hát nincs semmi "csodálatosabb" annál amikor a kisebbség az etnikum támogatja a rasszista és fasiszta hatalmat. Magyarul sajnos nem jelent meg, de a Tulip Eaters cimű könyv kötelező olvasmány kellene hogy legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.