Orbán Viktor Mateusz Morawiecki lengyel kormányfőhöz intézett levélben köszöntötte a lengyel népet a függetlenség visszaszerzésének századik évfordulója alkalmából.

„Jóllehet ma már mindkét nép elmondhatja, hogy szabad és független országgal rendelkezik,

a történelem viharai ma sem csendesednek körülöttünk, sőt a hullámok egyre magasabbra törnek. Magyarország és Lengyelország függetlensége ma is súlyos támadásoknak van kitéve”

– írta Orbán Viktor miniszterelnök.

Orbán szerint Magyarország és Lengyelország függetlensége veszélyben van

A miniszterelnök azt is írta, hogy „mi, magyarok és lengyelek ezeréves múltra visszatekintő európai nemzetek vagyunk, éppen ezért mindig erős, történelmére, vallási és kulturális hagyományaira büszke Európát akartunk. Tudjuk, mit jelent harcolni a szabadságért,

ezért is ragaszkodunk hozzá minden körülmények között. Valódi, önzetlen, sok évszázados barátság köt minket össze, melynek köszönhetően mindig számíthattunk és számíthatunk ma is egymás támogatására”.

„Kérem, fogadja gratulációmat Lengyelország újbóli függetlenségének századik évfordulójához. Éljen a szabad és független Lengyelország!” – zárta lengyel partneréhez intézett levelét Orbán.

CIkk- és címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

(MTI)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,függetlenségünk már oda de azt TE VETTED EL CSUTIGÖRÉNY !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@tulipan: A legrégebbi haverom (aki barát is),és akivel együtt iskoláztak be szüleink,
egészségileg groggi, és azt a rádiót hallgatja,amit a neje főzés,takarítás stb.közben be-
kapcsol!Már szegénykém el is magyarázza nekem a nyugati rothadó világot,mintha én
nem ismerném! Maradt (asszem)a Kossuth és a Petőfi-rádió,na meg a foci a TV-ben!
Neki is van egy voksa,amit irígylek tőle,és legalább látom a "'szavazó"-kat népeközel-
ből is!
tulipan
@kokopelli: Igen, sajna ez a színvonal! Tudod a legnagyobb tragédiának azt tartom, hogy lértelmes embereket, pl. a családunkban is vannak, ilyen, egyébébbként értelmes tagok,akiket tök beetetett ezzzel a hülye a magyarkodás és emiatt aztán, minden mást is készpénznek vesznek amit a Dagadék összehablalyol! Nekem meg, hányom kell, ha meglátom, vagy hallom,az üres közhelyeket pufogtató dumáját!!! Én alig merek megszólalni ebben a körben! Szerencsére rirkán kell belemásznom!
cikicakk55
Na ebből a kiragadott részből csak pont az hiányzik amiről a ikk címe szól Miét ki van Magyarország és Lengyelország függetlensége veszélybe? Nem kötelező EU tagnak maradni . Na! Hogy akkor nincs havi több milliárdos támogatás! Ezt pedig el kell fogadnia a Lengyeleknek és a Magyaroknak is a pénz csak a szabályok teljes betartása mellett jár,tehát nem függetleníteni el magukat Persze Orbán Magyarország teljes diktatóriumba fordulása után,most az egész Európát az Ő beteg emlékére akarja átszab I. Szerencsére azért ott több a normális és nem a beteg megalkuvó elmék 2/3 része uralkodik . Orbán! Menj már Grázba! Úgy is az adófizetők pénzén kezelnek,de onnan kevesebbet tudsz ártani. Megéri a népnek.
Sámannus
Bizony óriási a veszély, mert te mindent tönkre teszel. amit elérsz nyomorék.
Philasina
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük = = > www.3xDate.top
Desischado
A hatalmatok és ezáltal a lopás van veszélyben te hazug féreg! Azért meg nem kár, sőt, nagyon is király, hogy ez a helyzet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.