A HVG úgy tudja, hogy a médiatanács nem hosszabbította meg egyik olyan rádióadó frekvenciaengedélyét sem, amely a kormányhoz közel álló médiabirodalom konkurenciája.

Nem sugároz tovább műsort a Music FM és a Sláger FM

Már csak két-két és fél hónapig szól az a két rádióadó, amely a leghallgatottabbak között volt, mégsem Mészáros Lőrinc vagy Andy Vajna médiaportfóliójához tartozott. A Music FM és a Sláger FM üzemeltetője is 2012 februárjában kötötte meg a szerződést a műsorszolgáltatásról, ám ezek az engedélyek csak 7 évre szólnak, viszont további 5 évre meghosszabbíthatók. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa most úgy döntött, hogy nem járul hozzá a hosszabbításhoz.

(hvg.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Arról elfelejtettek tudósítani lakájmédiáék, hogy az unió tagországainak többségében a polgárok nem háborús pszichózisban élnek. Az csak nálunk szokás. Spanyolországban, Németországban, Franciaországban, de még Szlovákiában és Romániában is élik az emberek a maguk hétköznapi életét és ragaszkodnak is ahhoz, hogy ne üvöltözzön a fülükbe folyamatosan valami elmeháborodott, hogy mindjárt vége van a világnak, ha nem fegyverkezik.
Több EU-s intézmény is részletesen foglalkozott a törvénnyel, a média ügyével, és születtek jelentések is. (Velencei Bizottság, Sargentini- jelentés). Remélhetőleg ezek a „koporsószegek” egyszer elfoglalják méltó helyüket a rendszer temetésekor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@advocat: november 18, 15:16; Teljesen mindegy milyen csoportfőnökség, az biztos, hogy nem a pártonkívüliek gyülekezőhelye volt.
csipetke
@tulipan: 8:39 Ó,dehogynem,de ezeknek sose elég,mindent meg akarnak kaparintani.Bár állítólag vajna nem teljesített jól,ezért pénztáros lölő veszi át a tv2-t is.Lehet,hogy a vén hörcsög nem tolta elég intenzitással tolni a kormánypropagandát?
tulipan
@csipetke: Nem tudom! Én, évek óta nem nézem, a hülye Vajna adóját NEM sajnálbéjm ha kiesne Dagadák kiszámíthatatlan KEGYEIBŐL!!! :)
Lepényleső
Sorosok most ők,aztán jönnek a következők? A fydess udvar egyre nő,súrolják a felhők?
Igaz ez,vagy csak addig amíg a statisztikát csinálják ők?
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, mert nagyon uncsi vagy, a pokolban, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!
tulipan
@durbincs: Mi a hézag nálad, Te narancsos seggnyaló, félfarok Sügér? Aha, egyszóval, Te szórakoztatsz ezzel a HIRDETŐS SEX-el? az abnormal,pisi-kaka sexel?:látni téged, te málé, rettenet csipázod eme súlyos aberráciot, a Ploesti bányakecódban. az üveges asztalodon? azt hova ferdülnál má ,azzal a repedt kis bornyi agyaddal ? talán a papir alapú Kincses Kalendáriumokat-Lexikonokat ,kéne olvasgatnod?s ne a magad elé tápolt orbáni narancsos menüt ollózgasd ide ? s nem gondoljuk hogy,mostantól olyan nagyon falnád a könyveket ? de -néha -néha egy-egy szótárt megprobálhatnád? ha már a sors haverod,ilyen nívótlan,sex tivornyás? mán. meg reáizzadtál csak 102 éves Shakirára? nyálilag ,futószemölcsileg ?..bányalóvizeletpálesz vedelés közben?. @Durbincs: most már aztán hordj el magad, Te degenera gumbo? uncsi sötét fasz? egészen a Pokol 9. bugyrába, a többi narancsos sexhaver mellé, ahol aztán szakmányban irogathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.