Radikálisan lecsökkent az utóbbi években azoknak a menekülteknek a száma, akik a befogadó intézményeket igénybe vennék: erre hivatkozva a főosztályi szinten, de önálló költségvetésből gazdálkodó Befogadó Állomás és Közösségi Szállás, valamint a menekültügyi őrzött Befogadó Központ sorsa felett pálcát törni készül a kormány. Egy rendelettervezetben arról írnak, hogy megszüntetnék őket, ezzel az utolsó lehetőségek is bezárulnának a menedékkérők emberséges ellátása előtt.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
A kormány felett kéne már pálcát törni,jó vastag furkósbotot...
Qqberci
Csak az lehet menekült, aki volt már miniszterelnök...
Yoda69
Aljas huzas orbantol. A fideSSnek csak az a jo menekult aki kitomott bukszaval erkezik, es jo sokat tejel a fideSSes malemukoknak.
csipetke
A kormány felett kéne már pálcát törni,jó vastag furkósbotot...
kereső
Akkor,ha ez igy van miért is van még mindig "rendkivüli helyzet/állapot fenntartva? Mi indoikolja,csak nem az igy, az ezen a cimen ellopható pénz? Tavaly ez csak 153,1 milliárd volt.
Az idén mennyi várható?-mikor migráncs egy szál se!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.