Az első igazán hideg napon egy kicsit megint a hajléktalanokra figyel az ország, és miközben a kormány milliárdos fejlesztésről beszél, addig öten áztak fáztak a Bakáts téren, hogy elmondják, mi történik ma az utcákon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mert a határok lezárása, a kijárási tilalom, a média korlátozása, a tévék és rádiók elfoglalása, az internet- és postaforgalom ellenőrzése, a tömegrendezvények és a közúti közlekedés betiltása, a külföldi személyekkel való kapcsolat tilalma, a lakosság egy részének kitelepítése, a hadsereg bevetése, az ország biztonságát veszélyeztető személyek tulajdonának korlátozása, az aluljárók lezárása, mind-mind kizárólag baloldali frusztráció kérdése, beszélni sem érdemes róla annyira szánalmasak és megalapozatlanok a kapcsolódó aggodalmak. Tekintve, hogy nincsenek kormányzási frusztrációim, és egyetlen politikai szekértáborhoz sem, tartozom, bátran és hitelesen kijelenthetem: nem szügyig állunk az önkényben. A fejünk búbjáig ér. A szar. Magyarországon nincs és nem is volt olyan válsághelyzet sem, amely az alapvető jogok olyan mértékű korlátozását indokolná, amire Orbán Viktor szügyszakértő készül. Az aluljárók lezárásáról pofáznak, miközben egy valóságtól elszakadt rezsim megszállott vezérének korlátlan hatalma a tét. Remélem a demokratikus ellenzéket mindeközben semmi nem zavarja téli álmában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@bencemacska: Lappangó, alattomos sztálinizmus Magyarországon.
olkt.hu/wp-content/uploads/2018/05/15227.jpg
Sztálin Szovjetuniója mögött ugyanaz az ocsmány sötét hatalom állt, ami most a fidesz mögött is áll, s amely most arra készül, hogy ismét levesse a maszkját, melyet még a “rendszerváltás” után vett fel magára. olkt.hu/wp-content/uploads/2018/05/20150310orban-viktor-iiiiii6-1-1-300x176.jpg
Orbán felesége, Lévai Anikó barátnője anno Horváth Andrea volt, az akkori kommunista belügyminiszter lánya, akinek férjét pedig Stumpf Istvánnak hívják. Így született meg a “rendszerváltás”, a fidesz-es fiúk magának a kommunista belügyminiszternek a védőszárnyai alatt kezdték el áldásos tevékenységüket.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 15:38
Olvastam.
Nem véletlenül mások vettek részt a komoly tüntetéseken. A szájhősök meg "hazaküldték az oroszokat", amikor már mindenki aláírta a kivonási ütemtervet!
UNDORÍTÓ BAGÁZS!!!
kokopelli
@Eladott Ország: ..Azt hiszi a Taplós Pista,hogy nem lesz huzat Pesten,
ha lezárja az aluljárókat? És EZ egy mérnök?Diploma zsák krumpliért? (;-))))
Eladott Ország
@kokopelli: Tarlóst a Budapesti Műszaki Egyetemről kirúgták és a győri Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskolán végzett, azaz üzemmérnök.
Eladott Ország
Így, miközben a kirakós egyik csücskében ott látható a hajléktalanok okozta problémák kicsiny kockája, addig a másik pacában egészen más rajzolódik ki. Sokkal inkább egy, a főváros lakossága elleni, felkészülés harci színei kezdenek vibrálni.
kanadaihirlap.com/2018/11/19/jonnek-a-budapesti-vasfuggonyok/
kokopelli
@Eladott Ország: Ismerem a fószert,mert a 2010-es válsztásra még részvételi
meghívót is kaptam,mivel bejelentett lakásom (ahol laktam is) volt a Pöttyös utca
környékén! Eldobtam,mert nem az én dolgom volt az egész ß@r! Az apósom mon-
dotta volt: "Csak az őrült vágójószág választja ki magának a hentesét!Azért egy pa-
rányi demokratikus joga megmarad azzal,hogy kiválaszthatja a serpenyőjét!" ;-)
(Eccerű,de naccerű fószer volt az öreg!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.