Igaz, ehhez el kell szegényíteni az országot. A turisztikai tervezetből kiderül: Magyarország a papíron létező gazdasági csodák soha ki nem apadó forrása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Manhattan: Szerintem addig, amíg uniós ország vagyunk, és amíg orbán el nem végzi a feladatát. Rémítő, ami a cikkben olvasható, és sajnos, nagyon reális! Václav Havel nagyon tudott valamit!
Yoda69
@Manhattan: Nagyon jo iras!
Kosz a linket.
Commenter
@Manhattan: na ez a millió dolláros kérdés. Az én tippem az, hogy egészen addig amíg létre nem hoz egy újfajta keleti blokkot de ne legyen igazam ebben...ezt már írtam @papa.49-nek is...
Commenter
@karma1: ajvé...az orbán nevű hurrikán (minidiktátor) az elég régóta söpröget már rajtunk amolyan self styled cunamiként. Elsöpört már minden értéket ami voltunk, ma éppen 70. 000 bosnyák migráncsot vizionáltak a határra. Wellness resort itt lassan csak nekik jut de az bőségesen. Pl. a Hunguest Hotel lánc.Van hát máris némi analógia. Csak bennünket nem fog egyetlen Commonwealth állam sem újjáépíteni...
Lepényleső
Ez a kép olyan mit az öregedés,gyógyíthatatlan?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.