Vörös József korábban Simicska egykori agrárcégét is megszerezte, és együtt repült a felcsúti oligarchával a 17 milliárdos magángépen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A hirdetési és reklámfelületek fontos szerepet játszanak a diktatórikus rezsimek életben tartásában. Mondhatni kiemelten stratégiai szempont. Így tényleg a világ végére is eljuthat a propaganda.
Eladott Ország
Mikor íratják már rá az egész országot erre a felcsúti tahóra? Igaz úgy könnyebb lesz visszavenni ezektől a szarháziaktól!
Sandor31
--=Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
CsipkeRózsa
Lehet, hogy szétterítik a Mészáros által őrzött tulajdonokat. Így csavaros út alakul ki, nehezebb lesz visszavenni, ha valaha sor kerülne rá.
tudode
Nem kellene gatyázni!
.
El kellene kezdeni a BÖRTÖNÉPÍTÉSI program megvalósítását, hogy ne kelljen NYOMOROGNIUK ezeknek az elszabadúlt izéknek EZEK UTÁN a habzsi dörzsik után!!!
.
www.google.hu/search?q=b%C3%B6rt%C3%B6n%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9si+program&oq=B%C3%B6rt%C3%B6n%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0l4.7503j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ami késik, az nem múlik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.