A szomszédok szerint semmi nem utalt arra, hogy tragédia várható. 

Két nevelt fiát gyilkolta meg egy 31 éves férfi tegnap délután Ózdon. Élettársával is végezni próbált, de a 43 éves asszony túlélte a késes támadást. Hogy életben marad-e, azt még nem tudni, a mentők ugyanis súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A rendőrség megerősítette, hogy elfogtak egy férfit, aki összefüggésbe hozható a gyilkosságokkal. A mentősök őt is kórházba vitték, mivel önmagát is megsebesítette.

Anyjukat védték a halálra késelt ózdi tinédzserek

Fotó: Police.hu

Az egyik szomszéd úgy tudja, a család nem régen költözött a házba, ahol a gyilkosság történt. Zárkózottan éltek, hangoskodást sosem hallottak a ház felől, ezért is döbbentette meg őket a mészárlás híre. Az ugyanakkor feltűnt többeknek is, hogy a férfit többször látták részegen. 

A Blikk úgy tudja, a tragédiát megelőzően a férfi összeszólalkozott élettársával. Erre felfigyelt a nő két fia is, akik próbálták megfékezni dühöngő mostohaapjukat. Ez azonban sajnos nem sikerült nekik, a férfi késsel elvágta mindkettejük torkát, majd édesanyjukra támadt, akinek még volt annyi lélekjelenléte, hogy maradék erejével kivonszolja magát a teraszra és segítségért kiáltson.

Ha bebizonyosodik a 31 éves férfi bűnössége, hosszú időre rács mögé kerülhet. Több ember sérelmére elkövetett emberölés esetén tíztől húszig, de akár életfogytig tartó börtönbüntetéssel is sújthatják őt.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Szerintem meg simán csak el kellene vágni a torkát. A temetés nem kerül annyiba mint az életfogytig tartó börtönkoszt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Vajon az efféléket miért nem tudja megállítani az a csodatévő kerítés? Vagy csak Európa védelmére vertük el az adómilliárdokat?
Desischado
Fel kéne lógatni ezt a rohadékot. Szegény fiúk! És az anya, ha túléli is, rettenetes lesz neki, mikor megtudja, hogy a gyerekei halottak. Division jól mondja, kötelet neki!
division
@Desischado: Vagy bármit csak pusztuljon meg. Persze még azt is el tudnám képzelni hogy börtönbe kerüljön, de ne kapjon enni, dolgozzon, ne fűtsék a celláját, ne fürödhessen, stb. Vissza a sötét középkorba. Az ilyen még a kegyetlen halált is megérdemelné.
Desischado
@division: Egyetértünk. Hogy vagytok? A csipet csapat jól van? És a hátad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.